Menu

Verenigde Staten

De Verenigde Staten het land in Noord-Amerika. Het land van The American Dream. De VS biedt zoveel verschillende bezienswaardigheden. Ga je naar New York, dan kom je terecht in het drukke business district, op Times Square of de verschrikkelijke plek waar 9/11 plaats heeft gevonden. Komt u aan in Fort-Lauderdale geniet dan van de vele kanalen en een wat tropischer klimaat waarin je genoeg palmbomen tegen komt. Je vindt er ook nog het koude Alaska, waarin je de palmbomen inruilt voor ijsschotsen. Voor ieder is er wat wils, bezoek het land waar het nooit te groot of uitbundig is.

Populaire havens:
Fort Lauderdale
New York
Los Angeles
St. George (Alaska)
Miami
San Fransisco

Handige weetjes:
Officiële taal: Engels (Amerikaans)
Valuta: Amerikaanse Dollar
Andere gesproken talen: Spaans
Drie woorden die goed van pas komen:

  • Hallo = “Hi”
  • Bedankt = “Thank you”
  • Tot ziens = “Bye”

Winkelen:
Winkels zijn open van 9.00 tot 18.00 uur. Winkelcentra en warenhuizen zijn doordeweeks vaak tot 21.00 open en op zondag van 12.00 tot 17.30 uur. Levensmiddelenzaken zijn vaak open tot 23.00 uur. In grote steden zijn ook winkels die dag en nacht open zijn.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan