Menu

Denali National Park

Denali National Park is een nationaal park in Alaska. De naam heeft ze te danken aan de Athabascaanse betekenis: de grote. Wat te maken heeft met de hoogste berg in Noord-Amerika. Hier leven veel wolven, elanden, grisslyberen en rendieren.

Bezienswaardigheden in Denali National Park

  • Wonder lake. Dit meer is zo’n 6 km lang en 85 km diep. U vindt hier veel vogelsoorten.
  • Denali park road. Hier kunt u redieren tegenkomen.
  • Triple lakes trailhead. Een mooie wandelroute.

alaska-denali national park-gebergte-vogels-natuur   alaska-denali national park-landschap-natuur-bergen  alaska-denali national park-wildlife-natuur

Beste tijd voor een cruise naar Denali National Park

De beste tijd om naar Denali National Park, Alaska, Verenigde Staten, te gaan is van juni t/m augustus.

Algemene informatie over Denali National Park

Valuta
De valuta in Denali National Park is de Amerikaanse dollar.

Haveninformatie
De cruiseschepen meren aan in Anchorage. Anchorage AK is Alaska’s grootste havenstad, gelegen in Zuid-Alaska, tussen Turnagain en Knik armen van Cook Inlet en de Chugach Mountains. In het zuiden ligt het schiereiland Kenai, in het noorden het Denali National Park (ook bekend als Mount McKinley).

alaska-denali-national-park-haven-mapjpg.png   alaska-denali-national-park-havenjpg.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
In Alaska kan het erg koud zijn, daarom wordt het aangeraden om meerdere lagen kleding aan te trekken om warm te blijven.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan