Menu

Celestyal Cruises

Algemene informatie
Deze Griekse Cruise maatschappij vaart voornamelijk in het Middellandse Zee gebied, met name naar Griekenland. In een korte tijd kunt u veel van de omgeving zien. U komt tijdens deze cruise meer te weten over de cultuur, proeft lokale gerechten en bekijk de prachtige steden.
Aan boord is alles all-inclusive, drankjes, geselecteerde excursies en fooien zijn allemaal inbegrepen in uw cruiseprijs.

Celestyal-cruiseline

Schepen
De vloot van Celestyal cruises bestaat uit 2 middelgrote schepen;

Aan boord staat alles in het teken van de Griekse gastvrijheid.

 

Cruiseschip-Celestyal Olympia-Celestyal-Schip

 

 

Bestemmingen
Wilt u alle kleine idyllische eilandjes zien van Griekenland? Dan is dit de juiste maatschappij. Soms doet u zelfs 2 eilanden per dag aan. De schepen zijn klein waardoor ze in kleine havens kunnen aanmeren.

Accommodatie (Hutten)
U heeft de keuze uit verschillende type hutten, van binnen-hut tot balkon-hut.

 

Culinair
Bij deze rederij staat de Griekse keuken Centraal. Dagelijks worden de gerechten bereid van pure en lokale ingrediënten. Zo kunt u genieten van de meest verse kruiden en heerlijke olijfolie uit de streek. Tijdens het diner worden er heerlijke Griekse wijnen geschonken.

SEA MORE

Kinderen
Vanaf 3 maanden zijn kinderen welkom aan boord. Er zijn babybedjes beschikbaar, maar deze moet u wel op tijd reserveren. Ook is er dagelijks een activiteiten programma voor de kinderen.

 

Activiteiten & Entertainment
Aan boord van de schepen is er van alles te doen. U kunt een heerlijke duik nemen in het zwembad of een heerlijk verfrissend drankje drinken in één van de bars. Ook kunt u een gokje wagen in het casino, calorieën verbranden in de fitnessruimte of even helemaal tot rust komen in de beautysalon.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan