Menu

Cruises vanuit Nederland

Geen zin in een lange reistijd? Vertrek vanuit Nederland!

 

Vertrek vanuit Nederland - Vertrek vanuit Rotterdam - Vertrek vanuit Amsterdam

 

 

Cruisen is natuurlijk op elke bestemming leuk om te doen, maar vertrekt u vanuit Nederland, dan heeft u vele voordelen. U hoeft bijvoorbeeld geen vlucht te boeken! Dit scheelt reistijd en ook nog eens kosten. Vanuit Rotterdam, Amsterdam en IJmuiden vertrekken verschillende schepen naar de mooiste plekken in Noord Europa. Kortom een cruise vanuit Nederland is altijd een goed idee!

 

 

Bestemmingen

Wanneer u op cruise gaat vanuit Nederland kunt u de volgende bestemmingen bezoeken:

  • Oostzee,
  • Noorse Fjorden,
  • Noordkaap,
  • Groenland & IJsland.

De Holland Amerika Line is de meest bekende rederij die cruises aanbiedt vanuit Amsterdam of Rotterdam. Ontdek snel welke cruises er vertrekken vanuit Nederland!

 

HAL-Koningsdam-Eifjord-Noorwegen

Natuurlijk Noorwegen

Een populaire bestemming met vertrek vanuit Nederland is Noorwegen. Dit land heeft zoveel moois te bieden. Zoals het Geirangerfjord. Of wat dacht u van het Eidfjord of Hardangerfjord. Vanaf het dek kunt u deze prachtige natuur bekijken! Vaak is er bij deze bijzondere routes een gids aan boord die u meer kan vertellen over de omgeving.

Ook de Noordkaap is een hele populaire bestemming. Dit is het meest noordelijke puntje van het Europese continent. Tijdens een Noord-Europa cruise kunt u genieten van mooie natuur en gletsjers.

De meeste Noord-Europa cruises varen tussen mei en september. Dit is ook de beste tijd van het jaar om hier te varen. Wanneer u de middernachtzon wilt aanschouwen kunt u het beste vertrekken tussen mei en juli.

 

 

Noord-Europa-Noorwegen-Preikestolen

Populaire havens 

Stockholm, Zweden

Geniet van het wonderschone Stockholm. Hier kunt u een bezoek brengen aan het Vasamuseum of Stockholms slot. Wat u zeker niet mag missen is een wandeling door het ‘Skansen’ Dit is het oudste openluchtmuseum.

Oslo, Noorwegen

Oslo is de stad die gevuld is met interessante en innovatieve architectuur. Er is zoveel maritieme geschiedenis in deze stad te vinden, wat dacht u ervan om een Vikingschip te bezoeken? Wat ook erg bekent is in Oslo is het ‘Vigelandpark’. Dit park staat vol met beelden die u niet mag missen.

"Vertrekken vanuit Amsterdam en Rotterdam"

Oostzee

De Oostzee heeft zoveel moois te bieden. Landen zoals Litouwen, Letland en Estland zijn sprookjesachtig. Kleine pittorekse dorpjes en prachtige landschappen staan centraal tijdens een cruise naar de Oostzee. Steden zoals Helsinki, Tallinn, Stockholm, Riga en Århus worden aangedaan. Een cruise naar de Oostzee zult u verrassen!

Groenland en IJsland

Groenland en IJsland worden steeds populairder. Een cruise naar Groenland en IJsland is zeer verrassend. Van prachtige groene natuur, tot vulkanisch landschap.

IJsland, beter bekend als het vulkanische eiland heeft u veel te bieden. Wanneer u de “Golden Circle Tour’ heeft gedaan, heeft u de pareltjes van IJsland gezien. Van watervallen en zwarte stranden tot walvissen spotten en opzoek gaan naar het Noorderlicht.

Een dagje in de Blue Lagoon mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hier vind u een geometrisch bad dat is gecreëerd door de natuur. Met geothermisch zeewater dat uit de aarde komt.

In Groenland staan de prachtige ijs-gletsjers centraal. Maar ook zijn hier mooie fjorden. En niet te vergeten, wilde dieren spotten! In het Zuiden van Groenland varen de schepen vaak door het Prince Christian Sound. Dit lange Fjord heeft prachtige bergen en ijsschotsen!

Cruisen vanuit Nederland - Ijsland - De weg

 

Wilt u meer informatie? Bel dan met onze Cruise-Experts op 088 501 8 501 of mail naar [email protected]

 

 

Check hier de beschikbare cruisesOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan