Menu

Celebrity Cruises: Always Included

Always Included Celebrity Cruises

Sinds november 2020 heeft Celebrity Cruises de mogelijkheid om het Always Included pakket toe te voegen aan uw cruise. In dit pakket zijn inbegrepen: Wi-Fi, verschillende (non)-alcoholische drankjes en fooien. Uw vakantie wordt eenvoudig gemaakt door deze stap te zetten ongeacht met welk luxe schip u vaart van Celebrity Cruises.

Zodra u een stap aan boord zet is alles voor u geregeld en hoeft u nergens meer over na te denken!

Always Included heeft een standaard tarief voor de luxe ervaring op alle schepen van Celebrity Cruises.

Onbeperkte drankjes; drink klassieke cocktails, wijn, bier, frisdrank, sappen, thee of een overheerlijke koffiespecialiteiten.
Onbeperkte Wi-Fi; is geheel gratis. Dus u blijft altijd verbinding houden met social media, email en kunt surfen op internet!
Fooien; Geniet van de vriendelijke service van het personeel zonder dat u hoeft de denken aan de fooien die aan het eind op de boordrekening tevoorschijn komt!

Daarnaast kunt u er nog voor kiezen om uw pakket te upgraden.

Elevate: Hier heeft u onbeperkte premium drankjes en krijgt u een excursietegoed van $200 per persoon.
Indulge: Hier ontvangt u de privileges van het Elevate pakket en daar bovenop onbeperkte streaming van Wi-Fi en tot $200 per persoon aan boordtegoed.

Alle gasten die verblijven in een suite met privé restaurant, lounge en zonnedek genieten standaard van het Indulge pakket zonder extra kosten.

Always Included is beschikbaar op alle nieuwe boekingen. Een uitzondering voor de cruises naar de Galapagos eilanden.

Aan boord van de schepen van Celebrity geniet u van een luxe cruise met een cool en modern design, culinaire hoogstandjes, Wellness- en amusementservaringen en prachtige culturere bestemmingen met warme en persoonlijke service!

Celebrity heeft vele primeurs opgeleverd, zoals de eerste vrouwelijke Kapitein Kate, zonnepanelen op het schip en een geheel team van vrouwen op de brug van een cruisesschip!

Vaar mee naar één van de 300 bestemmingen in 70 verschillende landen en laat u geheel in de watten leggen tijdens uw cruise!

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan