Honeymoon cruises

De cruise wordt steeds meer populair als huwelijksreis. Het is ongecompliceerd reizen. 

U komt op de mooiste bestemmingen. Je hoeft maar 1 keer uw kleding uit te pakken en weer in te pakken. Geen gedoe, geen criminaliteit, geen zeurende verkopers; kortom, een zorgeloze reis waarbij je maximaal tijd aan elkaar kan besteden. Voorts is het tamelijk goed te budgetteren. Trouwen is immers een dure aangelegenheid, waarbij van te voren goed moet worden bekeken wat alles kost.

Een cruise is de ultieme huwelijksreis

Captain Cruise heeft nog niet gehoord van bruidssuites aan boord van cruiseschepen. Maar eigelijk kan elke suite daar voor door gaan. Laat de medewerkers van Captain Cruise altijd weten dat het uw huwelijksreis betreft. Dan checken zij de hut extra bij de rederij zodat u precies weet wat voor bedden er in uw kamer zijn.                                                                    

Verder kan er van alles geregeld worden. Een tafel voor twee in het restaurant? Bloemen op de kamer of liever champagne? Een privé captain’s coctail party? Alles is mogelijk.

Het moet gesteld worden dat er veel grote cruiseschepen de pasgetrouwden heerlijk in de watten leggen. Het schip van Princess Cruises, Ruby Princess, heeft veel faciliteiten voor trouwceremonies en huwelijksreizen. Toch kiezen velen voor de meest romantische reis van hun leven voor kleinere schepen. De intimiteit van deze jachten spreekt de trouwlustigen enorm aan. Veel gekozen zijn daarom Seabourn, Star Cruises en Star Clippers. Romantischer kan het toch niet: onder bolle zeilen naar de zonsondergang varen?                                                                                                                    

Na alle hectiek heerlijk uitrusten aan boord van een cruiseschip in de Caribische zon, welke u naar de prachtigste eilanden brengt. Cruise mogelijkheden in de Caribbean. Of cruise vanaf het romantische Venetië door de Middellandse zee. Kijk voor alle cruise mogelijkheden op Captain Cruise.

Huwelijksjubileum

U kunt thuis een feest geven voor vele gasten of u gaat lekker met zijn tweeen uw feestje vieren aan boord van een luxe cruiseschip. Het laatste wint terrein. En soms neemt men kinderen, kleinkinderen en goede vrienden mee.
                                                                                                                

Eigenlijk geldt het meeste van het bovenstaande ook voor dit soort jubilea. U kunt alles (laten) regelen. Meldt uw wensen per e-mail of per telefoon aan Captain Cruise en kijk vooruit naar de meest romantische reis die u ooit heeft gemaakt.