Menu

Honeymoon cruises

De perfecte honeymoon; geniet ultiem tijdens een cruise

 

 

De cruise wordt steeds populairder als huwelijksreis. U komt op de mooiste bestemmingen. U pakt één keer uw koffer uit en dan rest u alleen nog maar om te genieten en nieuwe bestemmingen te leren kennen. Na alle hectiek van de grote dag, is het tijd om heerlijk uitrusten aan boord van een cruiseschip in de Caribische zon, welke u naar de prachtigste eilanden brengt. Of gaat u liever voor een bijzondere bestemming naar Australië, idyllische eilanden in de Pacific of de betoverende Afrikaanse kust?

Een zorgeloze reis waarbij u maximaal tijd aan elkaar kunt besteden, wij kunnen uw hele reis boeken, van a tot z!

 

“Een cruise is de ideale huwelijksreis”

Er zijn geen speciale bruidssuites, maar gaat u op Honeymoon aan boord van een schip, maakt de bemanning er iets heel bijzonders van! Elke suite kan worden omgedoopt tot Honeymoonsuite! Laat onze Cruise-Experts weten dat het uw huwelijksreis is, dan zorgen wij voor de rest!

Verder kan er van alles geregeld worden. Een tafel voor twee in het restaurant? Bloemen op de kamer of liever champagne? Een privé captain’s cocktail party? Alles is mogelijk.

Het moet gesteld worden dat er veel cruiseschepen de pasgetrouwde stellen heerlijk in de watten leggen. Het schip van Princess Cruises, Ruby Princess, heeft veel faciliteiten voor trouwceremonies en huwelijksreizen. Toch kiezen velen voor de meest romantische reis van hun leven voor kleinere schepen. De intimiteit van deze jachten spreekt de trouwlustige enorm aan. Romantischer kan het toch niet: onder bolle zeilen de  zonsondergang tegemoet varen?

 

 

Huwelijksjubileum

U kunt thuis een feest geven voor vele gasten of u gaat lekker met zijn tweeën uw feestje vieren aan boord van een luxe cruiseschip. Het laatste wint terrein. En soms neemt men kinderen, kleinkinderen en goede vrienden mee.
Eigenlijk geldt het meeste van het bovenstaande ook voor dit soort jubilea. U kunt alles (laten) regelen. Meldt uw wensen per e-mail of per telefoon aan Captain Cruise en kijk vooruit naar de meest romantische reis die u ooit heeft gemaakt.

 

Leuke rederijen voor een huwelijksreis zijn kleine zeilschepen zoals Windstar of StarClippers.

 

Bekijk de afvaarten 

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan