Menu

Cruise met kinderen

Beleef op een cruise een onvergetelijke vakantie met het hele gezin!

 

 

 

Een cruise met kinderen, is dat wel mogelijk? Maar natuurlijk! Een cruise is geschikt voor jong en oud. Het is voor gezinnen eigenlijk dé ideale manier van reizen. Ontdek iedere dag een andere stad, spring in het zwembad, en geniet van het lekkere eten en de luxe aan boord. Een aantal rederijen biedt zelfs een speciaal kinderprogramma voor jonge passagiers. Kinderen van alle leeftijdsgroepen kunnen zich dus uitstekend vermaken met alle activiteiten, terwijl u heerlijk ontspant. Met het hele gezin beleeft u samen een onvergetelijke cruise vakantie.

 

Cruisen met kinderen

Cruisen is goedkoper dan u denkt

Veel cruisemaatschappijen bieden een gereduceerd tarief voor het meebrengen van kinderen. Zo varen kinderen bij AIDA mee met een gereduceerd tarief en op sommige cruises zijn kinderen zelfs geheel gratis. Bij MSC Cruises zijn kinderen tot 12 jaar gratis en in de leeftijd van 13 tot 17 jaar geldt een bijzonder tarief. Op sommige cruises van Norwegian Cruise Line geldt een korting van 50% voor kinderen of een gereduceerd tarief voor de derde en vierde persoon in de hut.

Maak samen een cruise om nooit te vergeten!

Kindvriendelijke rederijen

De ene rederij leent zich beter voor een cruise met kinderen dan de andere. Daarom hebben we voor u de meest geschikte rederijen op een rij gezet. Deze rederijen hebben leuke kinderprogramma’s in verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast hebben sommige rederijen leuke actietarieven voor kinderen! Laat u goed adviseren zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Disney Cruise Line

Disney Cruise Line verklapt het eigenlijk al: alle Disney-karakters varen met u mee tijdens de cruise. Voor kinderen tot 3 jaar is er een opvang aan boord. Zo kunt u volledig ontspannen, wetende dat uw kinderen in een veilige omgeving zijn. Vanaf 3 tot en met 17 jaar, is er een uitgebreid kinderprogramma samengesteld. Daarnaast hebben de nieuwste schepen een kidsclub, zwembaden en glijbanen.

 

Bekijk de afvaarten

 

Royal Caribbean International

Deze rederij staat voor entertainment, vermaak en innovatie. Op de schepen van Royal Caribbean vindt u onder andere, glijbanen, schaatsbanen, surfsimulatoren, midgetgolfbanen, klimmuren, basketbalvelden, een zip line en de Skydive simulator. Een paradijs voor kinderen.

 

Bekijk de afvaarten

Een achtbaan op een schip: Bij Carnival Cruise Line bestaat het!

Carnival Cruise Line

Een achtbaan op een schip: kunt u het zich voorstellen? Bij Carnival Cruise Line bestaat het! Roetsj met een achtbaan langs de schoorsteen, zwem in het waterpark of speel een potje midgetgolf. Niets is te gek! Er is een kinderprogramma van 2 tot 17 jaar en voor diverse leeftijden zijn er verschillende kinderactiviteiten. Het motto van Carnival: Choose fun!

 

Bekijk de afvaarten

 

AIDA

Op de schepen van AIDA is het voor de hele familie goed vertoeven. Aan boord zijn veel gezinnen te vinden. Op de AIDAprima en de AIDAperla is een groot indoor parcours, een zwembad dat lijkt op het strand, een glijbaan, stroomversnelling én kidsclub voor kinderen van verschillende leeftijden. Bij AIDA beleef je van jong tot oud een top vakantie!

 

Bekijk de afvaarten

MSC Cruises

Aan boord bij de MSC-schepen kunnen uw kinderen genieten van glijbanen en zwembaden. De nieuwe schepen hebben zelfs een volledig aquapark. MSC Cruises heeft een samenwerking met speelgoedmerk Chicco en er is LEGO beschikbaar. Voor de oudere kinderen zijn er hightech 4R-spellen en op de nieuwe schepen F1-simulatoren te vinden.

 

Bekijk de afvaarten

 

Norwegian Cruise Line

Bij Norwegian Cruise Line ontbreekt het ook niet aan activiteiten voor kinderen. De nieuwere schepen hebben een kartbaan of een groot galaxy paviljoen waar u met 4R-brillen zich in een andere wereld waant. Ook een potje lasergame of van de glijbaan in een zwembad kan aan boord. Het kinderprogramma bij Norwegian is er vanaf 6 maanden tot 17 jaar.

 

Bekijk de afvaartenOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan