Menu

Cruise met Explora Journeys

Algemene informatie
Explora Journeys vertegenwoordigt de ambitie en lang gekoesterde droom van de MSC Group en de Aponte-familie om een luxe oceaanreiservaring en -merk te creëren dat de categorie luxe cruises opnieuw definieert.

De rederij kenmerkt zich als rust, eenheid, elegantie en vreugde die innerlijke en uiterlijke verkenning en ontdekking aanmoedigt! Dit is wat Explora Journey uniek maakt voor haar gasten.

Explora Journeys Logo

Schepen

 

Bestemmingen

Ontdek de steden van de Middellandse Zee, vaar rondom Engeland en Ierland of vaar door naar de Fjorden en Baltische staten. Unieke cruises gaan naar IJsland en Groenland of Canada en New England. Ook varen ze naar de warme Caribbean & Pacific & Hawaii. Of wat dacht u van beren spotten in Alaska!

Er zijn meer dan 40 landen en 132 port die die Explora 1 zal aandoen tijdens haar maiden season. Er zijn vele havens waar het schip langer in de haven ligt waardoor u meer tijd heeft om de stad te bezoeken.

Accommodatie (Hutten)
Aan boord zijn er verschillende soorten suites. Alle suites hebben een eigen balkon. De hutten hebben een apart zit en slaapgedeelte. In ieder hut bevind zich een espressomachine en waterkoker aanwezig met een selectie van verschillende smaken. De badkamer is voorzien van badjassen en slippers voor alle gasten. In de wat hoger gelegen suites is er een butler die dag en nacht voor u klaar staan. In alle hutten is een minibar die gevuld wordt met voorkeuren van de gasten.

Culinair
Met 10 restaurants is er keuze genoeg voor iedereen. Van Steakhouse tot Mediterraanse, van Internationaal tot Chefs Table. Alles is mogelijk, ook wanneer gasten in-suite dining willen uitproberen. Alle ingrediënten worden ingekocht door lokale partners die met zorg worden bereid door de Chefkoks.

OCEAN STATE OF MIND

Kinderen
Vanaf 6 maanden is het mogelijk voor kinderen om te cruisen bij Explora Journeys. Er zijn soms acties waarbij kinderen tussen 6 maanden en 2 jaar gratis mee varen. Aan boord is ook een kidsclub.

Activiteiten & Entertainment
Van behandelkamers tot ultramoderne fitness apparatuur, groepstrainingen tot persoonlijke training afspraken, deze programma’s zijn allemaal mogelijk aan boord. Natuurlijk zijn er ook zwembaden om een verfrissende duik in te nemen. In de lounge komt u voor een drankje of uw medereizigers te leren kennen. 

Aan boord zijn onbeperkte drankjes, wijnen, premium sterkte dranken, koffiespecialiteiten, thee en frisdranken op elk moment op de dag beschikbaar. Daarnaast zijn alle fooien en onbeperkte Wi-Fi ingebrepen. Ook de toegang tot de thermale Spa zijn inclusief.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan