Menu

Cruise met Crystal Cruises

Algemene informatie
Bent u op zoek naar de luxe en verwennerij van een klein cruiseschip, in combinatie met de uitgebreide faciliteiten van een groter cruiseschip, dan is Crystal Cruises de rederij die u zoekt. De twee cruiseschepen van Crystal varen onder de namen Crystal Symphony en Crystal Serenity. De elegante cruiseschepen nemen 848 (Crystal Symphony) en 980 (Crystal Serenity) passagiers mee op hun prachtige vaarroutes. Crystal Cruises biedt met de Crystal Esprit tevens een echte luxe jacht ervaring, met maximaal 62 passagiers aan boord. Alle drie de schepen staan garant voor een fantastische cruisevakantie. U kunt genieten van een All-Inclusive concept: alle maaltijden, wijnen, sterke dranken, Wi-Fi en fooien zijn inbegrepen!

Crystal-cruises

Niet alleen kunt u bij Crystal genieten van zeecruises, maar ook bieden ze riviercruises aan! Crystal River Cruises is thuis op de grote rivieren in Europa: de Donau, de Rijn en de Moezel. Verwacht geen “Reisje langs de Rijn”, maar een eenmalige en uiterst luxueuze reisbelevenis. Alles aan boord is er op ingericht om u een onvergetelijke reis te kunnen bieden! U kunt genieten van het All-Inclusief concept, ook kunt u genieten van excursies die al reeds bij de prijs zijn inbegrepen!

 

Crystal Cruises Cruiseschip Cruise

 

 

Bestemmingen
Met Crystal cruises kunt u naar de warme Caribbean, Azië & Noord Amerika. Maar ook in de Middellandse Zee is er genoeg keuze. Of wat dacht u van het prachtige Europa? De rederij heeft u genoeg te bieden. Omdat de schepen niet zo heel groot van formaat zijn komen ze in de havens waar de grote schepen niet aan kunnen meren. Zo bezoekt u bijzondere bestemmingen!

Accommodatie (Hutten)
Op de schepen vind u buitenhutten, balkonhutten en Suites. U kunt genieten van frisdrank en water in uw hut, dit is in de cruiseprijs inbegrepen.

Culinair
Op culinair vlak heeft Crystal Cruises een naam hoog te houden. Bij Crystal Cruises  kiest u voor een open zitting. De gerechten zijn van culinair top niveau en de presentatie schilderachtig. Als u een avond aan dek wilt dineren, wordt hiervoor een tafel speciaal voor u opgedekt op het mooiste plekje van het cruiseschip. Na het diner kunt u een bezoek brengen aan 1 van de bars, de danslounge, het casino of het theater. Daarbij is het zeer comfortabel dat drankjes en fooien inclusief de passageprijs zijn. CaptainCruise.nl durft duidelijk te stellen: Crystal Cruise heeft alles aan boord voor een heerlijke cruise op topniveau!

THE DIFFERENCE IS CRYSTAL CLEAR

Kinderen
De minimum leeftijd voor kinderen is 6 maanden. Voor kinderen tot 3 jaar is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar aan boord. De kinderen zijn welkom, maar de rederij is niet ingesteld op kinderen. Er worden enkele kinderen en tiener activiteiten georganiseerd op geselecteerde afvaarten. Er is wel een kidsclub en Tiener Club. Afhankelijk hoeveel kinderen er mee varen is er een begeleider aan boord.

Activiteiten & Entertainment
Ook weer iets dat u niet snel bij andere cruisereizen zult meemaken. Het uitgebreide cursuspakket aan boord van de Crystal Symphony en de Crystal Serenity. Tijdens elke cruise kunt u deelnemen aan een zeer interessant cursus aanbod, bijvoorbeeld; computertechniek (het bouwen van een eenvoudige website), digitale fotografie, vinologie, pianolessen en meer. Actieve passagiers kunnen zich uitleven met yoga en pilates lessen. Ook hier geldt; alles bij de prijs inbegrepen. Dit maakt een cruisevakantie bij Crystal zo geweldig!

Aan boord kunt u heerlijk ontspannen. Er is genoeg plek voor alle passagiers. Het promenade dek is prachtig bekleed met een teakhouten vloer. Kies een heerlijke ligstoel uit en u kunt relaxen bij het zwembad. De schepen zijn uitgerust met leuke boetiekjes. Als u gaat voor de ultieme relax dag, dan gaat u naar de Spa en Wellness aan boord.

Crystal Thema Cruises
Onder de naam Experiences of Discovery organiseert Crystal Cruises een keur aan themacruises. Wederom een zeer specifiek kenmerk, waarmee het onderscheidend vermogen wordt onderstreept. We noemen enkele van de thema’s; Mind/Body & Spirit, Film & Theater, Golf, Jazz, [email protected], Wine & Food festival en meer. Vraag de cruise experts van CaptainCruise.nl naar de exacte inhoud en vertrekdata van de Crystal Thema Cruises.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan