Menu

Wereldcruises

Ontdek de hele wereld in een reis, terwijl u maar 1x uw koffer uitpakt!

 

 

Een wereldreis per schip! U pakt één keer uw koffer uit en kunt letterlijk de hele wereld zien. U kunt aan boord genieten van alle luxe en van alle faciliteiten terwijl u letterlijk de hele wereld rond vaart! U ziet vele bestemmingen over de verschillende continenten. Maar zonder iedere keer uw koffer opnieuw uit te pakken en te moeten verplaatsen, uw hotel vaart gewoon met u mee!

Tijdens een wereldcruise heeft u de mogelijkheid om er een tweede familie bij te krijgen aan boord. Het personeel zal zijn uiterste best doen om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

 

Van Big Five tot Het Opera House

Van het spotten van de Big Five in Afrika tot het bezoeken van het Opera House in het waanzinnige Sydney. Alles is mogelijk. U kunt vertrekken vanuit meerdere havens in de wereld. Bijvoorbeeld vanuit Santiago, Monaco, Miami of Southampton. Ook zijn er wereldcruises die vertrekken vanuit de Middellandse Zee.

Er zijn meerdere rederijen die wereldcruises aanbieden. Zoals Holland America Line, Oceania Cruises, AIDA of MSC Cruises. Wilt u een deel doen van de Wereldcruise? Ook dit is bij sommige rederijen mogelijk!

 

Afrika-Giraffe-Zonsondergang

"In 165 dagen de wereld rond"

Een greep uit alle routes

Een wereldcruise van 165 dagen van Los Angeles naar New York. Waarbij u eerst aankomt in Hawaii, vervolgd door Frans Polynesië. Hier steekt u tevens de Internationale tijdsgrens over. Na een aantal zeedagen komt u in Nieuw Zeeland en Australië. Vervolgens zet u koers richting Bali, Taiwan, China en Thailand. Natuurlijk ontbreekt Singapore ook niet tijdens deze cruise. Via Myanmar vaart u naar India, vanaf de Verenigde Arabische Emiraten vaart u door het Suez kanaal naar Griekenland. U bezoekt de pareltjes van de Middellandse Zee zoals Venetië, Dubrovnik, Barcelona om vervolgens richting Ierland te gaan. Hierna volgen verschillende havens in IJsland en Groenland. Via Sydney in Canada komt u op de eindbestemming in New York.

 

Er zijn ook wereldcruises die vanuit de Middellandse Zee vertrekken het schip is dan voor 117 dagen uit thuis. U inschepingshaven is dan in Marseille, Barcelona of Genua. Vervolgens maakt u dan de trans-Atlantische oversteek. U komt dan aan in de Caribbean. U vaart via Colombo om vervolgens het Panamakanaal door te varen. Via Guatemala vaart u richting Mexico om uit te komen in Hawaii. Na een aantal zeedagen komt u in Nieuw Zeeland en Australië. Daarna komt u aan in Papoea Nieuw Guinea. Na een aantal zeedagen komt u aan in de Filipijnen, Japan, China en Vietnam. Vervolgens zet het schip koers richting Dubai en Oman. U vaart door het Suez kanaal terug richting Griekenland om vervolgens weer in de inschepingshaven aan te komen. De schepen liggen soms meerdere dagen in de haven zodat u optimaal te tijd heeft om de bestemming te kunnen bezichtigen.

 

Alle rederijen die wereldcruises aanbieden zijn: AIDA, Azamara, Costa Cruises, Cunard, Crystal Cruises, Holland America Line, MSC Cruises, Oceania Cruises, Princess Cruises, P&O Cruises, Regent Seven Seas, Silversea en Seabourn.

Wilt u meer informatie over de wereldcruises? Bel met onze cruisespecialisten op 088 501 8 501.

 

Bekijk de afvaarten

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan