Menu

Alle bestemmingen

Afrika

Een once-in-a-lifetime, Afrika is een continent dat u zult verbazen om haar prachtige natuur. Spot de wilde dieren, bezoek Nationale Parken, vaar langs prachtige kustlijnen en breng een bezoek aan de langgerekte wijngaarden. Bezoek de bekende Tafelberg, ga op safari en kom meer te weten over de verschillende culturen!

Lees meer over deze bestemming

Alaska

Alaska is de grootste staat van Amerika en bestaat voornamelijk uit water en ijs. Tijdens een cruise naar Alaska wordt u getrakteerd op prachtige natuur, geweldige diersoorten en ongerepte natuur. U vaart door verschillende gletsjers tijdens uw cruise. Geniet van deze prachtige bestemming aan boord van een cruiseschip!

Lees meer over deze bestemming

Azië

Aziatische cruises bieden een rijke invloed van oude tradities, interessante culturen en adembenemende bezienswaardigheden. Bezoek tempels, beklim de Chinese muur of bezoek een van de wereldsteden. Stap aan boord en ontdek deze complexe en fascinerende regio zelf. Laat u meenemen en maak mooie herinneringen!

Lees meer over deze bestemming

Caribbean

Zon, zee, strand of cultuur. In de Caribbean kan het allemaal! Caribbean cruises trakteren u op kristalhelder water, mooie stranden en vele watersporten! Door de aangename temperatuur is het een bestemming die het jaarrond aangedaan kan worden! Welke regio kiest u? Oost, West of Zuidelijke Caribbean?

Lees meer over deze bestemming

Dubai & Emiraten

Moderne cultuur tegenover traditionele architectuur, dat kenmerkt Dubai en Emiraten. Maak een safari in de woestijn, bezoek de hoogste wolkenkrabber ter wereld in Dubai of bezoek de Grand Mosque in Oman. Winkel in een supermodern winkelcentrum of bezoek de Old Souk voor souvenirs. U heeft vele keuzemogelijkheden op deze zonnige bestemming!!

Lees meer over deze bestemming

Galapagos

Een cruise naar de Galapagos eilanden is een hele unieke cruise! U krijgt de kans om oog in oog te staan met vele diersoorten zoals schildpadden, de Galapagos pinguïn en zeeleguanen. Of wandel door het regenwoud. U vaart met unieke expeditie schepen naar de eilanden die beroemd zijn geworden door Charles Darwin.

Lees meer over deze bestemming

Middellandse Zee

De Middellandse Zee brengt u naar een rijk palet aan bezienswaardigheden, van zonovergoten stranden aan de Rivièra tot de prachtige oudheden van Rome, Athene en Marseille. Tijdens een cruise in de Middellandse Zee kunt u een wandelingen maken over de brede boulevards van Barcelona en Nice. Kortom genoeg bezienswaardigheden!

Lees meer over deze bestemming

Noord Amerika

Een cruise naar Noord Amerika biedt u vele verschillende bezienswaardigheden. Vertrek vanuit New York en bekijk het Vrijheidsbeeld of wandel door de haven van Boston. Voor een aangename temperatuur, vertrekt u naar het zonnige Hawaii of bezoek de ruige kust van Canada en New England!

Lees meer over deze bestemming

Noord Europa

Noord Europa een gebied waar u prachtige natuurwonders vindt, het gebied strekt van de Britse eilanden tot aan Helsinki in Finland. De prachtige Noorse Fjorden zijn erg populair bij de cruise passagiers! Vanaf het schip heeft u prachtig uitzicht. Of kiest u ervoor om zelfs naar de Noordkaap of Spitsbergen te gaan?

Lees meer over deze bestemming

Oceanië

Een cruise naar Oceanië is een unieke cruise voor passagiers. Vertrek naar het mooie Nieuw Zeeland of bekijk de prachtige kustplaatsen van Australië. Bezoek de kleine idyllische eilandjes in de Pacific zoals de Cook Eilanden, Frans Polynesië, Tahiti en Fiji. Kom even helemaal tot rust en geniet van de prachtige natuur en gastvrije bevolking!

Lees meer over deze bestemming


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan