Groepscruises

Groepscruises, ideaal voor familie, vrienden en bedrijf

Heeft u er weleens bij stilgestaan hoe leuk een cruisevakantie is voor opa, oma, ouders en kinderen samen?
Een cruiseschip biedt faciliteiten voor alle leeftijden. Een potje kaarten, lekker luieren op het zonnedek, samen op excursies, spetteren in het kinderzwembad; Iedereen kan doen en laten wat ‘ie wil en toch ben je samen op reis.

Een varende zakelijke bijeenkomst scheelt een hoop logistieke rompslomp

Zoekt u voor uw bedrijf een geschikte locatie voor  een incentive of een zakelijk congres?Een cruiseschip biedt besloten ruimtes, waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Buiten het zakelijke doel om, wordt er standaard een ‘fun’ programma aangeboden. Deelnemers worden elke dag naar een nieuwe bestemming gevaren en hebben voldoende vrije tijd tussen de bedrijven door.
En ’s avonds zit u gezamenlijk aan met linnen gedekte tafels waar dagelijks á la carte een vijf-gangen diner wordt geserveerd.
Voor uw zakelijke gezelschap zijn de cruiseschepen van Holland America Line, Princess Cruises, Royal Caribbean Cruise Lines en Carnival Cruise Lines heel geschikt. Organisatorisch zijn deze rederijen sterk om een 
op maat gemaakt programma voor uw groep samen te stellen in samenwerking met Captain Cruise.

Elke dag uit eten zonder dure rekening

Uit eten gaan is óók een feest voor de hele familie. Iedereen geniet, niemand achter het fornuis, want de ober zorgt ervoor dat de smakelijkste diners worden geserveerd. En de kinderen mogen buiten het menu om kiezen wat zij lekker vinden. Achteraf valt de rekening nooit te hoog uit, alle maaltijden zijn immers inbegrepen in de reissom. 

Ook het onbijt en de lunch zijn inbegrepen in de prijs. Onbeperkt ijsjes eten hoef je maar één keer tegen kinderen te zeggen en ze zijn verkocht. Maar ook de (groot-) ouders worden verwend aan boord van een cruiseschip met een verrassende High-Tea of een lekkere middag-snack.

Over het algemeen zijn dranken niet inbegrepen in de reissom. De rederijen bieden echter tegen gereduceerde prijzen, zogenaamde ‘frisdrank’ kaarten. Dat betekent dat tegen een bepaald bedrag per dag onbeperkt frisdranken en sappen kunnen worden gehaald. Voor de volwassenen zijn er soortgelijke reducties voor wijnen. Sowieso is tijdens ontbijt, lunch en diner altijd koffie, thee, water en soms limonades inbegrepen.

Hutten naast elkaar, al dan niet met verbindingsdeur

Reist u met een groep samen, dan reserveert Captain Cruise desgewenst hutten naast elkaar, zodat u op één dek verblijft. Voor ouders met max. 2 kinderen zijn er praktische 4-persoons familiehutten. De ruime buitenhutten met balkon zorgen voor extra comfort.

Meerdere hutten tegelijkertijd boeken biedt voordeel

Op captaincruise.nl kunt u maximaal 5 hutten tegelijkertijd online reserveren. Voor een deskundig advies bent u bij Captain Cruise aan het goede adres. 

Ons Captain Cruise team heeft jarenlang ervaring in het organiseren van groepscruises en kunnen u gedegen advies geven. Wij wijzen u ook op de voordelen waar u als groep voor in aanmerking komt. Boekt u bijvoorbeeld minimaal 16 personen, dan gelden er interessante kortingen.

Mail:  info@captaincruise.nl of bel: 088 501 8 501.