Menu

Wijncruises

Het beste van twee werelden; wijn en Cruisen! 

 

 

Bent u een liefhebber van wijn? En houdt u van cruisen? Proef de geneugten van wijn en cruisen tijdens één reis. Aan boord van een schip komen deze twee werelden samen. U drinkt heerlijke wijnen en champagnes terwijl u kunt genieten van het uitzicht en de bestemmingen. Vaar in de Middellandse Zee of de Caribbean.

Wanneer u een wijncruise maakt is de route zorgvuldig samengesteld, zodat u steeds unieke wijnen kunt proeven en meer komt te weten over de geschiedenis van de wijngaarden. Vaak gaat dit samen met een bezoek aan een klein wijnhuis.

 

De excursies zijn speciaal samengesteld voor de gasten die opzoek zijn naar de ultieme wijnbeleving aan boord.

Aan boord zijn er ook verschillende wijnproeverijen waar u deel aan kunt nemen. Tijdens het diner wordt u verrast met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen!

Rederijen die wijncruises aanbieden:

Ziet u uzelf al lopen tussen de wijngaarden? Of geboeid luisteren naar een uitleg over wijn op een chateau in Frankrijk? Of met andere wijnliefhebbers een lezing van een vinoloog aanhoren aan boord van uw cruiseschip? Of heerlijk proevend van de beste wijnen ter wereld?

Wacht niet langer en neem contact op met één van onze Cruise-Experts op 088 – 501 8 501 of stuur een email naar [email protected].

 

Bekijk de afvaartenOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan