Menu

Mein Schiff Relax

 

Ontspan en ervaar op een nieuwe manier aan boord van Mein Schiff Relax

Mein Schiff Relax (ook bekend al TUI Mein Schiff 8) is het eerste schip van de nieuwe scheepsklasse “InTUItion”. Vanaf 25 maart 2025 kunt u cruisen met Mein Schiff Relax.
Aan boord zijn er verschillende innovaties en heeft meer buitenruimte. Mein Schiff Relax is een schip dat vaart op LNG. Dit is een milieuvriendelijker alternatief voor de gewone scheepsbrandstoffen. In de toekomst zullen er steeds meer cruiseschepen op LNG varen. Zelf merkt u niks anders tussen schepen die wel of niet LNG gebruiken, naast dat het duurzamer is.

 

Culinair genieten aan boord van Mein Schiff Relax

  • Main Dining Room – Geniet van uw ontbijt of stel uw favorieten gerechten samen vanaf het buffet en 5-gangenmenu’s voor lunch en diner.
  • Japans Restaurant
  • Grieks Restaurant – Specialiteiten van het Mediterrane land worden geserveerd
  • Franse bistro – Franse klassiekers als Coq au Vin en Cassoulet
  • Alpine Restaurant – Biedt verschillende delicatessen van de bergen
  • Steakhouse Restaurant – Ontbijt, lunch en diner
  • Osteria-Pizza e Pasta – Italiaanse specialiteiten van pizza en pasta tot onweerstaanbare dolci.
  • Buffetrestaurant – Heerlijke huisgemaakte gerechten bij het wok station en specialiteitenbuffetten

Entertainment aan boord van Mein Schiff Relax

Op onze themacruises kunt u unieke evenementen beleven op het gebied van muziek, show, genieten, sport, kunst en cultuur. Naast het leven aan boord, bieden de themacruises u onvergetelijke hoogtepunten en indrukken!

‘S- avonds kunt u een heerlijk drankje drinken in één van de bars. Wilt u iets meer spanning? Waag dan een gokje in het Casino!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan