Menu

Prince Rupert

Op de British Columbia’s North Coast heeft u geen controle over de natuur, uw aandacht besteden aan ieder seizoen is prachtig. Dit is een plek waar adelaars, beren en walvissen wonen. Een gebied met meer dan 10.000 jaar geschiedenis. Vissen is zowel werk als een vorm van recreatie. Dit is Canada als u nog nooit heeft ervaren.

Prince Rupert is ideaal gelegen op Brits Columbia aan de prachtige Noord-kust, slechts een korte afstand van de Koningin Charlotte Eilanden en Ketchikan, Alaska. Prince Rupert is gemakkelijk bereikbaar per vliegtuig, per spoor, cruise schip, boot en auto. De uitstekende sportvisserij, uitzonderlijke dieren in het wild bekijken, top attracties, en uitgebreide outdoor activiteit opties maken Prince Rupert de ideale keuze voor een familievakantie, een retraite of een solo-uitje.

Prince Rupert ligt aan de rand van de wildernis, veilig in een beschutte binnenhaven en beschermd door een rand van eilanden langs de beroemde Inside Passage. De inwoners zijn een gevarieerde mix van mensen. Prachtige musea en uitstekende attracties hebben deze kleine bevolking op een toch wel gelegen locatie in bezit. Waarschijnlijk zijn ze door het buitenleven een buitengewone en beeldende podiumkunsten gemeenschap. Landschap, flora en fauna, sportvissen, erfgoed en cultuur zijn een onderdeel van het dagelijkse leven in Prince Rupert.

Bezienswaardigheden in Prince Rupert

  • Museum of Northerm Britisch Columbia, kunstmuseum
  • Butze Rapid Trail, wandelroutes
  • Chances, casino
  • Frizzell Hotsprings, warmwaterbronnen

Canada-prince-rupert-brits-columbia-zee-huizen-bomen   Canada-prince-rupert-brits-columbia-zee-natuur   Canada-prince-rupert-brits-columbia-weg-bos.jpg

Beste tijd voor een cruise naar Prince Rupert

De beste tijd om naar Prince Rupert, Canada, is van mei t/m oktober.

Algemene informatie over Prince Rupert

Valuta
De valuta in Prince Rupert is de Canadese dollar.

Haveninformatie
De veerhaven van de Prince Rupert-haven bevindt zich op dezelfde locatie als het treinstation, vanwaar een driemaal per week Jasper wordt aangeboden door Via Rail. De dienst verbindt met Prince George & Jasper, en via verbinding met The Canadian – met de rest van het continentale spoorwegnet voor passagiers.

canada-prince-rupert-haven-map.png   Canada-prince-rupert-brits-columbia-cruise-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Proef in Prince Rupert de overheerlijke zeevruchten.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan