Menu

Riviercruises

Riviercruises in Europa

Naast zee-cruises biedt Captain Cruise ook riviercruises aan! Niet alleen in Europa kunt u een riviercruise boeken, maar ook in Azië of Afrika. Riviercruises zijn erg in opkomst! Wat dacht u van een riviercruise over de Mississippi? Het is allemaal mogelijk!

Riviercruise schepen zijn er net zoals de grote zeeschepen in verschillende classes. Er zijn mooie 4-, 5- en zelfs 6-sterren luxe cruiseschepen over ‘s werelds meest majestueuze rivieren. Ontdek de mooiste plekken van Europa. Zoals de Rijn, Moezel, Main, Rhône, Seine, Douro of de Donau

Ook over de Zwarte Zee is het mogelijk om een riviercruise te maken. Bijzondere bestemmingen zijn, Mekong, Halong Bay, Irrawaddy, Ganges, Amazone, Mississippi, Hudson, Alaska en Antarctica.

Alle jaargetijden kunt u op reis. In de winterperiode worden speciale Kerst- en Oud & Nieuw cruises aangeboden. Wanneer u rond de kerstperiode vaart komt u in vele plaatsen waar u over de kerstmarkt kunt wandelen.

MS-Amalia-Rodriguez-Douro-profil-CroisiEurope©-Riviercruise

"Ontdek de Rivieren van Europa of buiten Europa"

Riviercruises buiten Europa

Deze cruises nemen u mee naar Halong Bay of over de Mekong, Irrawaddy, Ganges of Amazone. Wanneer u deze riviercruise maakt reist u over een bijzondere rivier. Op de schepen is plaats voor een klein gezelschap. Dat betekend dat er een intieme sfeer heerst.

U reist naar bijzondere bestemmingen. Sommige steden zijn minder vanzelfsprekend. Hier is de authentieke cultuur of natuur nog te bewonderen.

Er reist altijd een deskundige Engelse gids mee aan boord van de rivierschepen. Deze gidsen spreken de taal en kunnen u veel vertellen over de cultuur, tradities en geschiedenis. Tijdens deze riviercruises zijn er excursies beschikbaar.

Cambodge-Mekong-Temples-dAngkor-Bayon-bonze©Gregory-Gerault-Rivier-Cruise-CroisiEurope

 

 

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor u volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op u eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan