Golfcruises

Een top combinatie van golf én een andere vakantie.

Op een cruise combineert u uw favoriete sport  met een heerlijke relaxvakantie. Sla af op ’s werelds beste golfbanen met uitzicht op de mooiste oceanen. Verrijk uw golfkennis met hulp van ervaren golfprofessionals die aan boord aanwezig zijn. Ervaar het genot van spelen in diverse landen tijdens één vakantie. En tot slot, deel ’s avonds onder het genot van een goed glas wijn, uw golfervaringen met andere golfliefhebbers aan boord.
 
De tijd dat cruiseschepen alleen op de boeg een plek hadden voor golfers om af te slaan en je de bal in zee zag belanden, ligt ver achter ons. Verschillende rederijen organiseren speciale golf-clinics en plannen hun routes langs de mooiste golfbanen ter wereld. Aan boord zijn er golfprofessionals en -simulators, computerprogramma’s om uw afslag te verbeteren, kunnen volledige golfuitrustingen gehuurd worden en uw tee-times gereserveerd worden. 
 
Over het algemeen vaart een cruiseschip ’s avonds en komt zij ’s morgens op een plaats van bestemming aan. Dit betekent dat u een cruise perfect kunt combineren met golf. Vele ochtenden liggen er nieuwe golfuitdagingen in het verschiet. En het afwisselende van een cruise is dat u behalve golfen, ook heerlijk culinair kunt dineren, u zich kunt laten verwennen in uitgebreide spa’s aan boord, lekker een dagje kunt shoppen of cultuur kunt snuiven. 
 
Captain Cruise biedt diverse cruises aan met veel of enkele golfmogelijkheden. Ideaal zijn de cruises waarbij u aan boord, in overleg met de golfprofessionals of shore excursion manager, alles kunt regelen om uw favoriete sport te beoefenen, terwijl u van een heerlijke reis geniet langs meerdere bestemmingen. 
 
 
Princess Cruises, 'Golf Academy' op zee
Princess Cruises is trots op haar Golf Academy aan boord. Gecertificeerde golf professionals hebben alle mogelijkheden tot hun beschikking om hun gasten kennis en ervaring bij te brengen. Aan boord is er een Golf Learning Center, die door middel van een digitaal systeem uw swing analyseert. In de Golf Simulator, die wereldberoemde golfbanen van St. Andrews tot Pebble Beach levensecht nabootst, krijgt u persoonlijke instructies om u spel nog beter te maken. En zonder u te haasten....er blijft tijd genoeg over voor een goed glas whisky of een heerlijk 5-gangen diner met uw reisgenoten.
 
In aanvulling op de golffaciliteiten aan boord, organiseert Princess Cruises golfexcursies aan land, desgewenst onder begeleiding. Transport, clubs en overige uitrusting alsmede de green fees en tee times worden geheel verzorgd.
 
NCL Freestyle Cruising Golf programma
NCL Freestyle Cruising is de officiële sponsor van de PGA Tour and Champions tour. Zij weten waar ze over spreken en bieden dan ook uitgebreide golfprogramma’s aan boord. Het is heerlijk om te golfen, maar u bent tenslotte op vakantie, dus prettig als het voor u wordt geregeld.
Boekt u uw golfcruise aan boord met de Pride of America, Norwegian Dawn of Norwegian Spirit, dan krijgt u:
  • Toegang tot top golfcourses in Hawaii en Bermuda
  • Begeleiding door getrainde golfprofessionals en gecertificeerde golf-instructies
  • Professioneel begeleide VIP golf excursies
  • Verbetering van uw techniek door middel van een Digital Coaching Systeem tijdens golf Academy lessen aan boord.
  • Huur van hoogwaardig materiaal, zoals Nike golf clubs en schoenen.
  • Prioriteit bij het vastleggen van tee times.
  • Transfers tussen schip en top golfbanen
  • VIP opslag van uw eigen materialen (Pride of America)
Holland America Line, historische band met golfeiland Bermuda
Al meer dan 70 jaar geleden voer Holland America Line tijdens de zomermaanden vanuit New York naar het idyllisch gelegen Bermuda. 
In nauwe samenwerking met de overheid op Bermuda heeft Holland America Line deze traditie de laatste jaren weer in ere hersteld en vaart het ms Veendam wekelijks vanuit New York voor een 8-daagse cruise naar Bermuda.
 
Het ms Veendam is een ideaal cruiseschip voor deze route. Niet te groot en zodoende kan zij perfect manouvreren in de pittoreske havens Hamilton en St. Georges. Deze twee stadjes zijn tevens een ideale basis voor golf excursies naar ’s werelds beroemdste banen.
 
Bermuda, meer golfbanen dan restaurants
Bermuda kent het hoogste aantal golfbanen per vierkante meter en is een ‘must-do’ voor elke golfliefhebber. Uw medereizigers kunnen ook volop genieten van historische bezienswaardigheiden. St. George, de op een na oudste nederzetting van Noord-Amerika, staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit romantische stadje ademt een traditionele Britse sfeer uit met kleine, slingerstraatjes en pastelgetinte huizen.
 
Zelfs uw kinderen meenemen tijdens deze cruises biedt verrassende mogelijkheden. Ze kunnen naar hartelust paardrijden, kayaken en er zijn prachtige stranden waar gezwommen en gesnorkeld kan worden. Een sportieve golfvakantie geschikt voor het gehele gezin.
 
Hawaii, golfparadijs op aarde
Hawaii kent de mooiste golfbanen waarop u eens in uw leven gespeeld wilt hebben. Er zijn ontelbare bekende courses op de eilanden Kauai, Kona, Maui en Honolulu, zoals resp. de The Prince Course, Golf Big Island Country Club,  The Dunes at Maui Lani en Ko Olina Golf Club.
 
Middellandse Zee
In de zomer is de Middellandse Zee een populair vaargebied. Captain Cruise biedt 8-daagse cruises vanuit Barcelona, Rome en Venetië. Tevens zijn er 11-daagse cruises die het hele Middellandse Zee gebied doorkruisen. U stapt op met de Insignia van Oceania Cruises in Rome en ontscheept in Barcelona of v.v. Dit geeft u de gelegenheid om een culturele cruise te combineren met de mooiste golfbanen aan de Middellandse Zee kust.
 
Rederijen die ook een uitvoerige golfprogramma hebben zijn: Carnival Cruise Lines en Celebrity Cruises.