Menu

Expeditiecruises

Ontdek ongerepte bestemmingen met bijzondere Expeditie cruises  

 

 

Houdt u van ongerepte natuur, avontuur en luxe? Dan is een expeditie cruise iets voor u! Er zijn veel verschillende expeditie cruises. Hierbij moet u denken aan cruises naar de Galapagos eilanden, Antarctica, Amazone, Spitbergen en Groenland. Hier gaat u niet heen met de grote schepen, maar juist met intieme kleinere schepen. Er zullen niet meer dan 200 medepassagiers zijn. Op sommige schepen ligt dit aantal zelfs onder de 100. Aan boord kunt u genieten van alle luxe. De rederijen die expeditie cruises aan bieden zijn vaak ook all-inclusief. Zodat u een echte onbezorgde vakantie tegemoet gaat!

 

Kleine schepen, groot plezier

Otters - Expeditiecruise - Cruise

 

Op de expeditie schepen zijn minder faciliteiten te vinden dan op de grote schepen, maar hier komt u ook meer voor de natuur. Wel is er vaak een wellness centre en bibliotheek aanwezig. ’s Avond is er entertainment, maar niet gericht op een groot publiek. U zult de meeste tijd spenderen op het dek waar u kunt genieten van een 360 graden adembenemend uitzicht, wat iedere keer veranderd!

Er zijn veel bijbehorende excursies bij deze cruises. Deze nemen u mee naar de mooiste plekjes dwars door de natuur. Hier kunt u van dichtbij de dieren bewonderen, maar wel met respect voor de flora en fauna!

De expeditie schepen gaan voor anker op de meest bijzondere plekken. Of wanneer er een platvorm is, gaat deze naar beneden en kunt u de onderwaterwereld ontdekken. Bij vele rederijen die expeditie cruises verzorgen zijn zodiacs aanwezig waarmee er verschillende “landingen” gemaakt kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld lopen tussen de pinguïns op Antarctica of wandelen tussen reuze schildpadden. Er zijn cruises waarbij de vaarroute van te voren vast staat. Maar bij een aantal rederijen wordt de keuze overgelaten aan de passagiers.

 

 

Een expeditie cruise is een onvergetelijke reis die veel indruk achter zal laten. U komt op de meest bijzondere plekken, waar u de ongerepte natuur kunt bewonderen.

Wilt u naar deze bijzondere bestemmingen dan kunt u een expeditie cruise maken met Hapag LIoyd, Ponant, Silversea, Seabourn en Celebrity Cruises. Wilt u meer informatie bel dan met één van onze Cruise-Experts op 088 – 501 8 501 of mail naar [email protected].Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan