Menu

Homer

Al op het moment dat u met uw cruise schip de stad Homerin Alaska nadert, zult u versteld staan van de prachtige natuurschoon rondom deze kleine stad. De toppen van de Kenai bergen reiken hoog boven de stad uiten zijn bedekt met eeuwenoude gletsjers en worden bevolkt door uiteenlopende diersoorten. Homer is de perfecte plek voor een avontuurlijke cruise vakantie. Hetis de beste start voor het spotten van beren en dat mag u zeker niet missen!

Homer biedt honderden hectare aan parken, variërend van kleine stadsparken tot natuurreservaten op grote hoogten met prachtigeuitzichten. Een aantal van Alaska’s meest bijzondere plaatsen kunnen het beste of zelfs alleen te water worden bereikt. Een belangrijk vervoermiddel in Homeris dan ook de watertaxi. Een leuke manier om van de ene naar de andere plek te reizen en onderweg de stad en vooral het natuurschoon eens van een andere kantte bekijken.

Bezienswaardigheden

  • Alaska Sealife Center
  • Winkelen, Homer heeft geen grote warenhuizen, maar het is zeker de moeite waard om de unieke one-of-a-kind winkeltjes te bezoeken. U zult zich verbazen over wat u er aantreft.
  • Baycrest Park, nabij de toegangsweg naar Homer biedt een prachtig uitzicht op Kachemak baai.
  • Coal Point, een klein park naast de vissershaven met uitzicht op de haven.

Verenigde-staten-alaska-homer-zonsondergang-bergen        Verenigde-staten-alaska-homer-zee-boot        Verenigde-staten-alaska-homer-eland-natuur

Beste tijd
De beste tijd om naar Homer, Alaska, te gaan is van juni t/m september.

Valuta
De valuta is de Amerikaanse dollar.

Haveninformatie
Het diepwaterdok van Homer Harbor is gebouwd op de Homer Spit. Dit is een landmassa (lengte 7,2 km / 4,5 ml, hoogte 19 ft / 6 m boven zeeniveau) die uitsteekt uit het vasteland van Alaska (Kenai-schiereiland) in Kachemak Bay.

alaska-homer-haven-map.gif       alaska-homer-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Behalve in de natuurlijke omgeving worden zeedieren ook veel gespot in haven van Homer. Neem de tijd om het zeeleven eens te bestuderen vanaf floating docks in de haven vanHomer.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan