Menu

Nicko Cruises

Nicko Cruises is al vele jaren actief op de rivieren van Europa. Het bedrijf is gevestigd in Stuttgart. Het bedrijf behoord nu tot de Portugese groep die thuis zijn op het gebied van Douro riviercruises.

Veel cruises varen op de populaire rivieren van de Donau, Rijn, Rhône, Seine en Elbe, maar ook meer exotische bestemmingen zoals cruises in Portugal, op de Nijl en in Rusland of China.

Zo gevarieerd als de bestemmingen zijn, zo is de vloot van Nicko cruises, die is onderverdeeld in secties genaamd “nicko boutique”, “nicko modern” en “nicko classic”.

In 2018 is het schip NickoVision toegevoegd aan de vloot. In 2019 is het eerste oceaan schip toegevoegd aan de vloot: “World Explorer”. Dit schip bied plek voor 200 passagiers en bezoekt onder andere het poolgebied.

Nicko-Bolero-RivierschipOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan