Menu

IJsland

Voor natuurliefhebbers is een IJsland cruise de ideale vakantiebestemming. Het land kenmerkt zich door geisers, zwarte stranden, vulkanen, gletsjers en natuurlijk de Blue Lagoon. Kortom: IJsland is een heerlijke stop op uw cruise door de koele wateren.

Bezoek Reykjavik

Maar IJsland biedt meer dan enkel schitterende natuur. Bezoek pittoreske vissersdorpjes, of ontdek de levendige hoofdstad Reykjavik. Gebruik de handige hop on hop off bussen om snel vanuit de haven Reykjavik te bereiken. Bezoek de Hallgrimskirkja. Dit is de grootste kerk van Reykjavik en tevens het hoogste gebouw van heel IJsland! U kunt zich vast wel voorstellen hoe prachtig het uitzicht vanaf dit gebouw moet zijn…

Beste tijd voor een Cruise naar IJsland
​Ga op cruise naar IJsland in de zomermaanden, wanneer de temperatuur aangenaam is (15-18 graden Celsius) en de zon lang aan de hemel staat. Onthoud wel goed dat de zon er niet of maar kort ondergaat. Dus vergeet uw gezichtsmasker niet om te gebruiken als u wilt slapen! Het weer in IJsland kan ontzettend veranderlijk zijn. Bereid u dus goed voor op alle mogelijke weersomstandigheden, ook in de zomer.

Blue Lagoon
Een IJsland cruise is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de Blue Lagoon. Op ongeveer 50 kilometer vanaf Reykjavik vindt u het wereldberoemd geothermisch verwarmd bad dat in een oud lavaveld ligt. Het water kan wel 40 graden Celsius worden!

Cruise vakantie boeken
Van woeste ongerepte natuur tot pittoreske stadjes. IJsland heeft het allemaal! Boek nu uw cruise naar IJsland bij Captain Cruise. Er zijn verschillende rederijen die reizen naar IJsland aanbieden. Kijk ook eens naar onze cruise aanbiedingen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan