Menu

Noorse Fjorden

De Noorse fjorden maken uw cruise naar Noorwegen extra bijzonder. Tussen de hoge bergwanden van dit stuk ongerepte natuur in Scandinavië lijkt het imposante cruiseschip waarmee u vaart maar een klein “bootje”. Ontdekt de mooiste fjorden van Noorwegen: Nærøyfjord, Geirangerfjord, Hardangerfjord en Sognefjord. Tijdens een cruise vanuit Nederland kunt u al binnen 48 uur genieten van dit natuurwonder. U kijkt uw ogen uit!

Door de warme golfstroom heerst er een mild klimaat met in de zomer regelmatig een zonnetje. Een cruise naar de Noorse fjorden kunt u goed combineren met een bezoek aan andere Scandinavische landen zoals Denemarken, Finland en Zweden. In veel plaatsen zijn mooie excursies te boeken en veelal zijn de bezienswaardigheden binnen handbereik. Cruises naar Noorwegen zijn gemiddeld 7 nachte

Beste tijd

Cruises naar Noorwegen vertrekken vanaf mei tot en met begin september. Het weer moet u gegund zijn! Wij adviseren onze klanten om laagjes kleding mee te nemen. Soms kan er een regenbui vallen. Ga niet zonder regenjas of paraplu op stap!

Populaire bezienswaardigheden

  • Bergen – Noorwegen – Neem hier de Fløibanen. Deze kebeltrein neemt u mee naar de top van de berg. Hier heeft u een fantastisch uitzicht over Bergen!
  • Alesund – Noorwegen – Dicht bij de haven zijn er tal van bezienswaardigheden. Hier is het Aalesund Museum, de vuurtoren en de Alesund Kerk. U kunt hier genieten van spectaculaire uitzichtpunten.

Vliegreis

Een vliegreis is niet nodig voor deze cruises. Ze vertrekken vanuit Rotterdam en Amsterdam! Zo heeft u een hele korte reistijd en bent u in mum van tijd in het prachtige Scandinavische gebied.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan