Menu

Fjorden & Noordkaap

Al eens nagedacht over een cruise naar de Noorse Fjorden? Met zijn prachtige landschappen en prachtige fjorden is Noorwegen een land vol natuurlijke schoonheid, prachtige geschiedenis en cultuur. Een bezoek aan deze unieke bestemming biedt een intiem kijkje op schilderachtige vissersdorpjes en pittoreske stadjes, evenals verbazingwekkende verkenningen ten noorden van de poolcirkel, een winterwonderland van spectaculaire dieren in het wild en glinsterende gletsjers. U zult versteld staan van de prachtige natuur! Zo kunt u steile bergen beklimmen en varen tussen de prachtige Fjorden!

 

Beste tijd

Vanaf mei tot september varen de meeste rederijen naar de Noorse Fjorden. U heeft dan het beste weer tijdens uw cruise.

Populaire bezienswaardigheden

  • Geiranger Fjord, Noorwegen
    Dit is een prachtig Fjord. Alleen de reis er naar toe is al fantastisch. U vaart langs de zeven zusters, prachtige watervallen. Wanneer u in het fjord aan wal bent, kunt u het schip vanaf de andere kant bekijken voor een fenomenaal uitzicht!
  • Noordkaap
    Gaat u helemaal tot aan de Noordkaap, dan moet u beslist naar het monument. Als u geluk heeft met het weer kunt u genieten van een weerzinwekkend uitzicht.

Vliegreis

Dit is het grote voordeel van een cruise naar de Noorse Fjorden, u hoeft niet te vliegen, maar kunt gewoon vertrekken vanuit Amsterdam of Rotterdam!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan