Menu

Groot-Brittannië & Ierland

De Britse eilanden, bestaat uit het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) en Ierland, en een aantal aangrenzende kleinere eilanden in de Atlantische oceaan. Cruises naar de Britse eilanden bieden reizigers een geweldige kans om het prachtige landschap van de regio grondig te verkennen terwijl ze onderweg opmerkelijke Europese steden en beroemde historische bezienswaardigheden bezoeken. Bezoek beroemde steden zoals Londen, Dublin, Edinburgh en Glasgow, met buitengewone kastelen, unieke architectuur en musea van wereldklasse die enkele van ‘s werelds meest verbazingwekkende kunst- en historische artefacten tentoonstellen. Leg aan in Invergordon, de toegangspoort tot Inverness en het legendarische Loch Ness, of maak kennis met de minder bekende eilanden zoals Isle of Man, de Scilly-eilanden en de Shetland- en Kanaaleilanden. De meeste cruises naar deze bestemming duren tussen de 7 en 14 nachten. 

ierland-dublin-bar-huizen

Beste tijd

De cruises naar de Britse eilanden gaan van april tot oktober. Houdt er wel rekening mee dat het regenachtig kan zijn. Ga niet zonder regenjas of paraplu weg!

Populaire bezienswaardigheden

  • Dublin, Ierland
    In Dublin staat de grootse Guinness Fabriek. Laat u mee slepen en kom meer te weten over de bierbrouwerij.
  • Lerwick, Shetland Eilanden
    Hier moet u beslist een tour maken. Of dit nu een eigen georganiseerde tour is, of een excursie van de rederij. Dit eiland is zo mooi en heeft zoveel mooie plekjes!

Vliegreis

Londen is de meest gebruikelijke vertrekhaven voor een cruise bij de Britse eilanden, maar deze cruises vertrekken ook vanuit Kopenhagen en Amsterdam. U hoeft dus niet lang te vliegen of stapt dichtbij op! Zorg altijd wel dat u voldoende tijd neemt om naar uw vertrekhaven te reizen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan