Menu

Rotterdam

Cruise vanuit de oude havenstad Rotterdam, met vele moderne mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een fietstaxi en laat uw Rotterdamse gids u van alles zien en vertellen! Er zijn veel cruises die vertrekken vanuit Rotterdam. Een cruise vanuit Nederland heeft als voordeel dat u tijd en geld bespaart op de reis.

Bezienswaardigheden Rotterdam

  • Kunsthal Euromast Parkheuvel – Bovenop de Parkheuvel (Heuvellaan) heeft u een mooi uitzicht over de Maas.
  • Delfshaven – De Delfshaven gaat terug tot 1389. Er zitten bruine cafes, winkels en zelfs een stadsbierbrouwerij.
  • Oude Haven – Rond het Oude Haven gebied zijn veel bijzondere gebouwen en uitgaansgelegenheden. U vindt hier de beroemde kubuswoningen en de eerste wolkenkrabber van Europa uit 1897 (slechts 45 meter hoog). U kunt hier een watertaxi nemen naar de Erasmusbrug en het bekende Hotel New York.
  • Scheepvaartkwartier met het Boymans van Beuningen

Nuttige tips

Vervoer
Er zijn verschillende fietstaxi’s in Rotterdam. De Rotterdammer die u door de stad fietst, vertelt u van alles over de stad. Opstapplaats: Eendrachtsplein – tussen de Oude en Nieuwe Binnenweg.

Voor het openbaar vervoer in Rotterdam heeft u een chipkaart nodig.

Wandelroutes
Er is een speciale wandelroute uitgezet: ‘Shop ’till you drop’ die u langs de historische bezienswaardigheden en bijzondere moderne gebouwen voert, maar ook langs de leukste winkels. Deze en andere wandelroutes zijn te verkrijgen bij de VVV.

Winkelen 
Op de Oude – en de Nieuwe Binnenweg treft u diverse winkels aan.

Cruise vanuit Rotterdam boeken

Boek nu uw cruise vanuit Rotterdam via Captain Cruise. Bekijk hieronder de verschillende reizen van alle rederijen. U kunt vanuit Rotterdam verschillende bestemmingen kiezen, waaronder Noord-Europa en landen aan de Middellandse Zee.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor u volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op u eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan