Menu

Milford Haven

Milford Haven is van oorsprong gesticht als walviscentrum en groeide uit tot een belangrijke havenstad. De grootste stad van Pembrokeshire is gelegen in het Pembrokeshire Coast National Park. Het enige beschermde natuurgebied van Groot-Britannië, dat bijna geheel langs de kust ligt. De natuur is hier dan ook overweldigend met ruige en steile kliffen, afgelegen baaien, zandstranden en schitterende valleien. Deze omgeving leent zich uitstekend voor tal van activiteiten, zoals surfen, wandelen, klimmen en abseilen en kayakken. Maar ook golfen en vissen behoort tot de mogelijkheden.

Bezienswaardigheden in Milford Haven

  • Milford Haven Heritage & Maritime Museum
  • The Fis Plaice (Welsh Seafoods Ltd.)

Verenigd-Koninkrijk-milford-haven-zonsondergang-boten   Verenigd-Koninkrijk-milford-haven-bloem-zee   Verenigd-Koninkrijk-milford-haven-zee-heuvel

Beste tijd voor een cruise naar Milford Haven

De beste reistijd voor Milford Haven, Wales, is van juni t/m september, waarin je een zachte of aangename temperatuur hebt en amper tot weinig neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Milford Haven is 17°C in juli en de laagste is 8°C in februari.

Algemene informatie over Milford Haven

Valuta
De valuta in Groot-Brittannië is de Britse Pond.

Haveninformatie
Kleinere schepen meren aan langs Pembroke Port, maar 10 minuten van het historische Pembroke Castle. De grotere schepen ankeren bij Milford Shelf waar de passagiers met tenderboten aan wal worden gebracht.
ordnance-survey-map-of-milford-haven-wales-H9D2R9   Verenigd-koninkrijk-milford-haven-cruise-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor Milford Haven. In het Nationaal Park ligt een bijna 300 kilometer lang wandelpad langs de kust, het Pembrokeshire Coast Path. U kunt een stukje van dit pad bewandelen en de verbazingwekkende natuur en spectaculaire uitzichten van dichtbij meemaken. Er zijn ook tal van andere routes uitgezet voor wandelingen in het park.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan