Menu

Stornoway

Schotland mag dan een van de landschappelijk ruwste natuur ter wereld hebben de eilandengroep voor de Schotse westkust, de Hebriden zijn wat dat betreft nog ruwer. Op de Hebriden vindt u onvoorstelbaar mooie landschappen, glens, lochs, schilderachtige dorpjes en een hartelijke gastvrije bevolking. Op de Hebriden lijkt de tijd soms eeuwen te hebben stilgestaan. De Hebriden betekent rust, overweldigende natuur en schitterende stranden, te midden van schapen en ontelbare vogels. Stornoway is een stad op het eiland Leòdhas (Lewis)en vormt de hoofdplaats van de archipel. Geniet vandaag van de enorme schoonheid van de natuur op dit prachtige eiland.

Bezienswaardigheden in Stornoway

  • Natuur. De Hebriden zijn een bezienswaardigheid op zich zelf. Geniet van de prachtige natuur.
  • Zeilen. De Hebriden zijn een lust voor zeilers.
  • Vogels spotten.

schotland-stornoway-isle of lewis-landschap   schotland-stornoway-isle of lewis-stones   schotland-stornoway-isle of lewis-natuur-vogels

Beste tijd voor een cruise naar Stornoway

De beste tijd voor Stornoway, Engeland, is van mei t/m november.

Algemene informatie over Stornoway

Valuta
De valuta in Groot-Brittannië is de Engelse pond.

Haveninformatie
Cruiseschepen naar Lewis en Harris Island meren aan in Stornoway – havenstad aan de oostkust. De ferryterminal wordt beheerd door CalMac Ferries – de grootste ferrymaatschappij (passagiers- en voertuigvervoer) tussen het vasteland van Schotland en 22 grote eilanden aan de westkust van het land.

engeland-Stornoway-haven-map.jpg   engeland-Stornoway-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Als u naar het Lewis War Memorial loopt, heeft u een mooi uitzicht over het water en de stad.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan