Menu

Colombia

Bienvenido!
Colombia en cruisen wordt niet snel als een ideale combinatie gezien, maar dat is een vergissing. Colombia is prachtig met een fantastische natuur. Vanaf uw cruiseschip bereist u Colombia veilig en makkelijk.

Voor de cruiseliefhebbers die van avontuur houden zullen een leuke tijd in Colombia beleven. Colombia is de ideale reisbestemming  door een goede mix van cultuur en natuur, liefdevolle mensen en diverse bezienswaardigheden. Bezoek het Amazoneregenwoud wat ook wel de Selva wordt genoemd. Het is het grootste regenwoud ter aarde! Dit is zeker een bezoekje waard!

Bogota is het hoofdstad van Colombia het is een echte kunst en cultuurstad. Daarnaast is Cartagena het meest bezochte stad in Colombia. Een bezoek aan Cartagena mag dus absoluut niet ontbreken. Wist u dat Colombia een van de belangrijkste koffieproducenten ter wereld is? Midden in het Andesgebergte wordt ongeveer 80 procent van de Colombiaanse koffie geproduceerd.

Populaire haven:

Cartagena
Santa Marta
Isla de Providencia

Handige weetjes:
Officiële taal: Spaans
Valuta: Colombiaanse peso
Tijdverschil: 6 uur vroeger dan in Nederland
Vier woorden die goed van pas komen:

  • Hallo = ”Hola”
  • Bedankt = ”Gracias”
  • Alstublieft = “Por favor”
  • Tot ziens = ”Hasta luego”

Winkelen:
De winkels in Colombia zijn op maandag tot zaterdag vaak al om 09:00 uur open en sluiten om 20:00 uur. Tussen de middag rond een uur of 14:00 uur sluiten veel winkels en bedrijven. Ze hebben dan een lange pauze.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan