Menu

Natal

Natalis de hoofdstad van de staat Rio Grande do Norto. Met de meeste zonuren en deschoonste lucht ter wereld is Natal een mooie plek om tijdens uw cruise nader te verkennen. Iedereen in deze charmante hoofdstad leeft buiten, zodat u na deze cruisestop nog lang na zult genieten van de warme Braziliaanse sfeer. De stad ligt op een schiereiland tussen de Potengi rivier en de Atlantische Oceaan, dus ideaal per cruiseschip te bereiken. Natal kent een rijke en lange geschiedenis, waarin de stad werd overheerst door Nederland en Portugal. De prachtige historische gebouwen en koloniale panden herinneren nog aan deze periode. Natal heeft alles wat men van een Braziliaanse stad kan verwachten; uitgaansgelegenheden, moderne winkelcentra en een authentiek centrum, waar u het echte Braziliaanse leven kunt ervaren.

Bezienswaardigheden in Natal

  • Fortdos Reis Magos. Een fort gebouwd door de Portugezen om de Franse aanvallen tegen te houden.
  • Natal groeide rondom dit fort
  • Praiado Costeira. Een 5 kilometerlange kuststrook vanuit de stad Natal met een prachtig en ongerept zandstrand.
  • Paleisvan Cultuur
  • Paleisvan Governo
  • Centrode Turisme met tientallen winkeltjes

Brazilië-natal-strand-zee   Brazilië-natal-strand-palmboom   Brazilië-natal-zee-parasol-strand

Beste tijd voor een cruise naar Natal

De beste tijd om naar Natal, Brazilië, te gaan is heel het jaar door.

Algemene informatie over Natal

Valuta
De valuta in Natal is de Braziliaanse real.

Haveninformatie
De haven ligt in het centrum van de stad.

brazilie-natal-haven-map.png  Brazilie-natal-cruise-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Wat interessant is om te bezoeken is de oude gevangenis. Dit is tegenwoordig een toeristisch centrum en een ambachtsmarkt, waar op donderdagavond een verhitte dansavond plaatsvindt. Afdingen in Brazilië is heel normaal. Als u naar de markt gaat om inkopen te doen, dan moet u in elk geval beginnen om de helft minder te bieden dan de vraagprijs. Dit geldt vooral op plekken waar veel toeristen komen, zoals Centro de Turismo.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan