Menu

Antarctica

Cruises naar Antarctica brengen passagiers naar de natuur in zijn meest ongerepte en ruige staat. Observeer tijdens uw cruise op Antarctica walvissen, pinguïns, zeeleeuwen en albatrossen terwijl uw schip langs torenhoge blauwe ijsbergen vaart. Aan boord van Antarctische cruises bieden natuuronderzoekers lezingen en leiden excursies. Antarctische cruises vertrekken doorgaans vanuit Zuid-Amerikaanse havens zoals Port Stanley op de Falklandeilanden en Buenos Aires of Ushuaia in Argentinië, en varen over de Drake Passage. Cruises naar Antarctica omvatten hoogtepunten zoals de South Shetland-eilanden en het Antarctisch Schiereiland.

Beste tijd

Het cruiseseizoen op Antarctica is van december tot februari.

Populaire bezienswaardigheden

  • Ushuaia – Argentinië- Nationaal park Tierra del Fuego
  • Port Stanley – Falkand Eilanden – Volunteer point

Vliegreis

Omdat u een lange afstand moet vliegen om de vertrekhaven te bereiken, raden we u aan om minstens een of twee dagen voor uw cruise op Antarctica in de havenstad aan te komen. Dit geeft u tijd om uit te rusten en u te oriënteren voordat u aan boord gaat!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan