Menu

Argentinië

Bienvenido

Argentinië is een temperamentvolle cruise bestemming. Geniet tijdens uw cruise langs de Argentijnse kust van dans, natuur, cultuur en de hartelijke mensen. Met enorm veel soorten landschappen zoals glaciers, watervallen, gebergten, woestijn en regenwouden. Daarnaast is Argentinië een echt vleesland dus dit mag zeker niet missen bij je maaltijd.

Populaire havens:

Buenos Aires
Ushuaia

Handige weetjes:

Officiële taal: Spaans
Valuta: Argentijnse Peso
Andere gesproken talen: Engels (niet iedereen)
Drie woorden die goed van pas komen:

  • Hallo = “Hola”
  • Bedankt = “Graciás”
  • Tot ziens = “Adiós”

Winkelen:

In veel steden gaan de winkels open tussen 9 en 9.30 uur (uitgezonderd de levensmiddelenzaken, deze zijn vroeger open) tot 19.30 uur. Alleen in Buenos Aires gaan ze tussen de middag niet dicht. In de rest van het land sluiten de winkels van 13-16 uur en blijven dan open tot 20.30 uur. De supermarkten sluiten pas om 22 uur. In veel steden en dorpen in de provincie zijn zaterdags de winkels tot 13 uur open. Grote winkelcentra zijn het hele weekend open. Kantoren zijn zaterdags gesloten. De kantooruren zijn van 9-18 uur.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan