Menu

Puerto Madryn

Het stadje Puerto Madryn is niet de bruisendste bestemming van Patagonië, maar voor wildlife bent u hier aan het juiste adres. Veel mensen komen hier om walvissen te spotten, maar u kunt er ook een van ’s werelds grootste pinguïnkolonies bezoeken. Puerto Madryn heeft een compact, maar levendig centrum. Er zijn winkels en supermarkten waar je inkopen kan doen voor je reis door Patagonië, volop hotels en aardig wat goede restaurants. Houdt u van vis? Dan moet u zeker een tafeltje reserveren in een van de restaurants aan het strand, want de vis komt hier bijna rechtstreeks uit de zee.

Bezienswaardigheden in Puerto Madryn

  • Punta Tombo (pinguin spotten)
  • Punta Loma (Vanuit hier kan je snorkelen en duiken met zeeleeuwen)
  • Ecocentro Madryn

Argentinië-puerto-madryn-pinguin   Argentinië-puerto-madryn-strand-klif   Argentinië-puerto-madryn-lama-natuur

Beste tijd voor een cruise naar Puerto Madryn

De beste reistijd voor Puerto Madryn in Argentinië is van januari t/m april en november en december, waarin je een aangename of warme temperatuur hebt en amper neerslag.

Algemene informatie over Puerto Madryn

Valuta
De valuta in Argentinië is de Argentijnse Peso.

Haveninformatie
Door het uitgebreide dok kunnen nu grotere cruiseschepen aanmeren, wat betekent dat er meer toeristen naar de Patagonische regio komen. De stad ligt nog zo’n 6km van de haven. Dus u kunt gebruik maken van taxi’s. Het wordt niet aangeraden om lopend naar het stadje te gaan omdat je dan door een wat minder veilig gedeelte gaat.

Argentinië-puerto-madryn-cruise-haven-map   Puerto-madryn-port

Tip(s) van Captain Cruise

Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor Puerto Madryn. Wanneer u in Puerto Madryn verblijft is het mogelijk bij het nabijgelegen Península Valdés een walvisexcursie te doen. Rondom dit schiereiland leeft een groot deel van het jaar een groep zuidkapers (een walvissoort). De zuidkapers laten zich vooral in de maanden juni t/m november zien. Deze excursie is een dagbesteding op zich waarbij u vanaf de boot de walvissen kunt bewonderen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan