Menu

Port Stanley

Port Stanley is de enige stad en de hoofdstad van de Falkandeilanden. Deze havenstad heeft ruim 2000 inwoners.

Op loopafstand van het schip zijn diverse bezienswaardigheden. De victoriaanse huizen kunt u niet missen. De Kathedraal van Port Stanley zult u meteen opvallen. De donkere bakstenen met het verroeste metalen dak en een boog van walvisbeenderen naast de kerk is erg kenmerkend. Een unieke bestemming die u niet snel zult vergeten!

Bezienswaardigheden in Port Stanley

  • Katheraal van Stanley
  • Goverment House
  • Falkland Museum

Falkland-Eilanden-Port-Stanley-Jeep    Falkland-Eilanden-Port-Stanley-Volunteerpoint-pinguins

Beste tijd voor een cruise naar Port Stanley

De beste reistijd voor de Falkland eilanden is tussen oktober en maart. In de maanden december en januari heeft u de grootse kans om het meeste te zien van het “wildlife”.

Algemene informatie over Port Stanley

Valuta
De valuta op de Falklandeilanden is de Falklandse pond.

Haveninformatie
Het schip ligt in deze haven voor anker. Met kleine tenders komt u aan wal.

Tip(s) van Captain Cruise
Er zijn vele excursies te boeken op de Falkland eilanden. Maar de excursie naar het “Volunteer” point is wel heel erg uniek. Met een jeep rijdt u eerst over een onverharde weg om vervolgens bij de pinguïn kolonie aan te komen. Hier kunt u kennis maken met de koningspinguïn, magelhaenpinguin en ezels pinguïns.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan