Menu

Skjolden

Skjolden behoort tot de Noorse gemeente Luster, naamgever aan het Lustrafjord. Bij Skjolden begint dit fjord dat een waar sprookje is om met uw cruiseschip te bevaren.

Achter het dorpje ligt het gebergte Breheimen met de gelijknamige gletsjer. Men kan de gletsjer bezoeken en een heuse tocht op het eeuwenoude ijs maken. Verder is er de mogelijkheid om te raften, te wandelen, te zomerskiën of lekker op het strandje bij het dorp te vertoeven.

Bezienswaardigheden in Skjolden

  • Skjolden Viewpoint
  • Blue ice caves
  • Drivandefossen waterval
  • Feigerfossen

noorwegen-skjolden-huizen   noorwegen-skjolden-natuur-view-landschap   noorwegen-skjolden-natuur-view-landschap-uitzicht

Beste tijd voor een cruise naar Skjolden

De beste tijd om naar Skjolden, Noorwegen, te gaan is van juni t/m augustus.

Algemene informatie over Skjolden

Valuta
De valuta in Skjolden, Noorwegen, is de Noorse kroon.

Haveninformatie
De cruiseterminal van Skjolden heeft geen beperkingen voor de grootte van schepen (zoals maximale LOA-lengte of diepgang). De cruiseterminal wordt bediend door een 127 m lange pier. Grote schepen gaan voor anker en brengen hun passagiers met tenderbootjes aan wal.

noorwegen-skjolden-cruise-haven-map   noorwegen-skjolden-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Er zijn diverse natuurparken bij Skjolden. In het National Park Jostedalsbreen kunt u de grootste gletsjer van Europa bewonderen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan