Menu

Marmaris

Marmaris ligt aan de Middellandse zee en bij helder weer is het Griekse eiland Rhodos te zien vanaf de baai van Marmaris. Daarnaast heeft de plaats een grote jachthaven en kleine, smalle stranden. De badplaats is zeer populair onder jongeren door de grote hoeveelheid uitgaansmogelijkheden. Ook voor families met kinderen is Marmaris een populaire vakantiebestemming door het prachtige strand en de diverse activiteiten die hier te doen zijn.

Bezienswaardigheden in Marmaris

  • Marmaris Kasteel
  • Atlantis Waterpark
  • Nimara Grot
  • Bazaar van Marmaris
  • Bar street

Turkije-marmaris-zee-bergen   Turkije-marmaris-strand-parasol   Turkije-marmaris-zee-rotsen-boot

Beste tijd voor een cruise naar Marmaris

De beste reistijd voor Marmaris in Turkije is van mei t/m oktober, waarin je een aangename tot hete temperatuur hebt en amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Marmaris is 32°C in augustus en de laagste is 13°C in januari.

Algemene informatie over Marmaris

Valuta
De valuta in Turkije is de Turkse Lira.

Haveninformatie
Cruiseschepen meren aan bij de veerboot en cruiseterminal van Marmaris. Waar een klein plein is en het terminalgebouw. Vanaf hier is het een korte wandeling naar het centrum van de oude stad (15 min)

Turkije-marmaris-cruise-haven-map   Turkije-marmaris-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor Marmaris. Goedkoper kan het bijna niet, van A naar B gaan met de Dolmus. Dolmussen zijn kleine busjes die een vaste route over de grote weg rijden en die je ter plekke aan kan houden om te stoppen. Een ritje kost 2 Lira (ongeveer 75 cent). Ideaal om bij het centrum of andere plekken te komen voor weinig geld.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan