Menu

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden, een zonovergoten eilandengroep, wordt vaak aangedaan als onderdeel van een transatlantische cruise. Bent u op zoek naar de zon? Kies dan voor een cruise Canarische Eilanden! Zeker tijdens de koude wintermaanden is dit de ideale bestemming voor een cruise vakantie.

De eilanden zijn prachtig en omdat er geen gebrek is aan zon, zijn ze de ideale winterbestemming. Elk eiland heeft zijn eigen karakter en vraagt om ontdekt te worden. En hoe kan dat mooier dan middels een cruise vanuit Nederland langs vele Canarische eilanden.

Tijdens een Cruise Canarische Eilanden kunt u op het grootste eiland genieten van een spectaculaire en zeer afwisselende natuur. Een bezoek aan Tenerife is een ware openbaring. U ziet bananenplantages, naaldboombossen, lavarotsen, druiventeelt en sfeervolle kleine dorpjes. Tenerife is bij uitstek een wandeleiland en u diverse routes kiezen. En dit alles onder het toeziend oog van de reusachtige slapende vulkaan de Teide, de hoogste berg van Spanje!

Er zijn 12-daagse vakantie vanaf Rome, waarbij u ook naar de Canarische eilanden vaart. Ook vertrek AIDA cruises vanuit Gran Canaria en haalt u alles uit de Canarische Eilanden.

Beste tijd

Het hele jaar rond zijn de Canarische Eilanden te bezoeken. Het aangename klimaat trekt veel toeristen.

Populaire bezienswaardigheden

  • Tenerife – Teide National Park, hier gaat u heen voor het vulkaan landschap en panoramische uitzicht punten.
  • Lanzarote – Timanfaya, dit gebied bestaat uit het maanlandschap en is er nog steeds sprake van vulkanische activiteiten.

Vliegreis

In gemiddeld 4,5 uur bent u vanuit Nederland op bestemming! Zorg dat u ruim van te voren aanwezig bent zodat u het schip niet mist. Een hotel overnachting ervoor bied u de ruimte om rustig op vakantie te gaan!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan