Menu

Oostelijke Middellandse Zee

Een cruise naar de Oostelijke Middellandse Zee brengt u naar prachtige bestemmingen. Het oosten van de Middellandse Zee biedt tal van mogelijkheden. U bezoekt steden in Griekenland, zoals Athene, Corfu en het prachtige Santorini. In Italië bezoekt u Napels, Rome, Bari en de romantische stad Venetië.

Van de vele Griekse eilanden is zeker het vulkanische Santorini vermeldenswaardig. Laat u met de kabelbaan naar de hooggelegen hoofdstad Fira vervoeren. Kijk boven aan de top naar beneden en zie het cruiseschip prachtig in de baai liggen.

 

 

Kroatië-Dubrovnik-Stadsmuur-Stad

Beste tijd

De meeste cruises vertrekken tussen april en oktober. Ze duren gemiddeld tussen de 7 en 14 nachten. De cruises vertrekken vanuit Venetië of Athene.

Populaire bezienswaardigheden

  • Katakolon, Griekenland
     Bekijk de bakermat waar ooit de Olympische spelen begonnen zijn. Deze plek is uniek in de historie.
  • Dubrovnik, Kroatië
    Dit is een speciale bestemming. Hier kunt u nog lopen op de oude vestigingsmuren van de stad. En op iedere hoek kunt u genieten van een ander fantastisch uitzicht. Wandel naar het centrum van de stad en geniet van de sfeer die er hangt.

Vliegreis

U heeft een korte vlucht nodig om op plaats van bestemming te komen. De vluchten naar Venetië duren ongeveer 1,5 uur. De vluchten naar Athene duren rond de 4.5 uur. U kunt ook met uw eigen auto naar Venetië rijden, wanneer u nog meer van de mooie middellandse Zee wilt zien. Dan moet u er wel rekening mee houden om een Back-to-Back cruise te boeken.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan