Menu

Oost & Westelijke Middellandse Zee

Wilt u geen concessies sluiten voor een Middellandse Zee cruise? Dan is een cruise naar de Oost en Westelijke een goede keuze! De cruises starten meestal in Venetië en Barcelona. Uw vaart om de “Laars” van Italië heen. Tijdens deze cruise bezoekt u havens in Italie, Kroatie, Montenegro en Spanje. Deze cruises duren gemiddeld tussen de 10 en 15 nachten. Deze cruises staan vol in het teken van rijke cultuur en geschiedenis. Wandel door de straten van Rome, geniet van het uitzicht in Kotor of neem een kijkje bij het Paleis van Monaco! Het kan allemaal! Iedere dag ontdekt u weer nieuwe schoonheden!

Beste tijd

De meeste cruises in het Middellandse Zee gebied varen tussen juni en oktober. In onze zomermaanden.

Populaire bezienswaardigheden

  • Venetië – Italië – Altijd al gedroomd van het romantische Venetië? Bezoek het San Marco plein of laat u varen in een gondel!
  • Monte Carlo – Monaco – Wandel door de straten van Monaco. Bezoek het bekende Casino en wandel naar het Koninklijk Paleis. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de haven van Monaco!

Vliegreis

Per vliegtuig bent u zo op plaats van bestemming. In 3 uur tijd bevind u zich in een plek aan de Middellandse Zee! Wij raden u aan om ruim op tijd te vertrekken naar uw vertrekhaven. Wilt u in alle rust op vakantie? Boek dan een hotelovernachting voor uw cruise!

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan