Menu

Lorient

In een groene omgeving in hartje Zuid-Bretagne ligt Lorient. Het landschap is zeer gevarieerd en biedt prima mogelijkheden om heerlijk te recreëren. Tijdens een cruise stop naar deze ‘stad van de kunst’ zult u zich niet vervelen. Een levendige stad met uitzicht op zee, leuke winkels en maar liefst vijf havens (een militaire haven, jachthaven, vissershaven, commerciële haven en een passagiershaven). De ligging aan de Middellandse zee biedt voldoende mogelijkheden om te zwemmen, varen en andere watersporten te beoefenen. Of wat dacht u van een heerlijke wandeling langs de kust of door de prachtige omgeving.

Bezienswaardigheden in Lorient

  • De toren van de ontdekking
  • Grand Theatre
  • Base Keroman. Het grootste fort van de twintigste eeuw, gebouwd om twintig onderzeeers en hun bemanning te huisvesten.
  • Davis Tower, onderwatermuseum

Frankrijk-lorient-strand-boot   Frankrijk-lorient-strand-krab   Frankrijk-lorient-strand-zee

Beste tijd voor een cruise naar Lorient

De beste tijd om naar Lorient, Frankrijk, te gaan is van mei t/m oktober.

Algemene informatie over Lorient

Valuta
De valuta in Lorient is de Euro.

Haveninformatie
De haven bevindt zich op 800 meter van de stad.

frankrijk-lorient-haven-map.png  Frankrijk-lorient-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Lorient wordt ook wel de stad van de kunst genoemd en is het meest bekend van het festival Interceltique, die door Keltische kunstenaars over de hele wereld wordt bezocht.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan