Menu

Harwich

Harwich International Port is een zeert moderne en multifunctionele haven. De havenfaciliteiten zijn goed bereikbaar. Vanuit Harwich kunt u gemakkelijk verder reizen naar Londen, het binnenland en het zuidoosten van Engeland.

Harwich was in de middeleeuwen het vertrekpunt voor diverse overzeese expedities. In 1657 was het hoofdkwartier van de Koninklijke Marine gevestigd in Harwich. Er zijn nog diverse historische gebouwen te bewonderen, maar vandaag de dag is het een zeer moderne haven.

Bezienswaardigheden in Harwich

  • High and Low Lighthouses
  • De Treadwheel Crane
  • Electric Palace Cinema

Verenigd-koninkrijk-harwich-vuurtoren-zee   Verenigd-koninkrijk-harwich-kerk   Verenigd-koninkrijk-harwich-dier

Beste tijd voor een cruise naar Harwich

De beste tijd om Harwich, Engeland, te bezoeken is juni t/m oktober.

Algemene informatie over Harwich

Valuta
De valuta in Groot-Brittannië is de Engelse pond.

Haveninformatie
Cruiseschepen liggen aan de passagiersterminal, Parkeston Quay. De cruiseterminal van Harwich is gemakkelijk bereikbaar vanuit Londen. Het is met de auto / bus te bereiken via de uitvalswegen A12, A14 Road en A120. De reistijd bij gebruik van de spoorwegen is ongeveer 1 uur (Harwich International Station naar Victoria Station). De dichtstbijzijnde luchthaven is Stanstead (ongeveer 80 km / 50 ml). De reistijd van de cruisehaven naar de luchthavens Heathrow en Gatwick in Londen is meer dan 2 uur.

england-harwich-haven-map.png   england-harwich-haven.jpgOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan