Menu

Bodrum

Bodrum is een plaats aan de kust van Turkije. Op enkele kilometers afstand ligt het Griekse eiland Kos. Met een ferry kunt u van Bodrum naar Kos reizen.

Bodrum is van oudsher een luxere badplaats, daarom wordt het ook wel het Saint-Tropez van Turkije genoemd. Vakantie’s in Bodrum zijn over het algemeen een all-inclusive vakantie. Het massatoerisme is steeds meer aanwezig, waardoor Bodrum iets is veranderd ten opzichte van voreger.

Bezienswaardigheden in Bodrum

  • Breng een bezoek aan Kos
  • Winkelen
  • Stranden
  • Uitgaan

   

Beste tijd voor een cruise naar Bodrum

U kunt het beste tijdens de maanden mei t/m oktober een bezoek brengen aan Bodrum. Er is dan een aangename temperatuur en amper tot geen neerslag.

Algemene informatie over Bodrum

Valuta
De valuta in Turkije is de Turkse Lira.

Haveninformatie
Bodrum heeft een nieuwe cruiseterminal. Deze bevindt zich op ongeveer 20 minuten lopen van het centrum. Bij de haven leggen ook ferry’s aan die varen tussen Bodrum en Kos.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan