Menu

Opatija

Opatija is de parel van de Kvarner-riviera. Het is een mooie stad, gekenmerkt door tal van imposante, pastelkleurige villa’s en oude hotels die nog een Habsburgse grandeur uitstralen.

In het verleden brachten veel koninklijke gasten hun vakantie door in deze stad. Het achterland van Opatija is prachtig met de imposante bergen van Ucka-massief. Het dorpje Veprinac ligt boven Opatija en hiervandaan heeft u een adembenemend uitzicht over Opatija, Rijeka en de eilanden voor de kust.

Bezienswaardigheden in Opatija

  • Botanische tuinen
  • Villa Angiolina
  • Jacobuskerk
  • Wandelpad Frans Jozef
  • Dolfijnen spotten in de Kvarner Baai

Kroatiê-opatija-eiland-zee   Kroatiê-opatija-kust-gebouwen   Kroatiê-opatija-zonsondergang-zee

Beste tijd voor een cruise naar Opatija

De beste tijd om naar Opatija, Kroatië, te gaan is van juni t/m september.

Algemene informatie over Opatija

Valuta
De valuta in Opatija is de Kuna.

Haveninformatie
De cruiseschepen gaan voor anker en de passagiers worden met tenderbootjes aan wal gebracht.

kroatie-Opatija-haven-map.png   Kroatiê-opatija-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Ga genieten van de traditionele keuken van Kroatië. In het binnenland of aan de kust is er een groot verschil qua eten. Kroatië heeft veel invloeden van andere landen. Van deze gerechten uit de andere landen maken ze in Kroatië hun eigen delicatesse.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan