Menu

Triluke Bay

Triluke Bay is een ruime baai aan de zuidwestkant van het eiland Korcula, ten zuidwesten van het plaatsje Vela Luka en ongeveer 1,5 NM oostelijk van de kaap Rat Velo Dance.

Zoals de naam al aangeeft, bestaat de baai uit drie kleinere baaien. Wind en golven uit het zuidoostelijke kwadrant hebben vrij spel in de baai, maar zij is goed beschermd tegen alle andere windrichtingen. De drie kleine baaien in het binnenste gedeelte bieden goede bescherming in alle omstandigheden. De bodem bestaat uit steen, zand en rotsen.

Bezienswaardigheden in Triluke Bay

  • Tromsdal-kerk
  • Dampskipskaie
  • Domkerk
  • Rådhusgate
  • Bymuseum
  • Polaria
  • Polar Museum

kroatie-triluke-haventje-boten     

Beste tijd voor een cruise naar Triluke Bay

De beste reistijd voor Triluke in Kroatië is van mei t/m oktober, waarin je een aangename of warme temperatuur hebt met amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Tripoli is 28°C in augustus en de laagste is 11°C in januari.

Algemene informatie over Triluke Bay

Valuta
De valuta in Triluke, Kroatië, is de Kuna. Ook de Euro wordt vrijwel in heel Kroatië als betaalmiddel geaccepteerd.

Haveninformatie
Triluke Bay is een tender haven.

Tip(s) van Captain Cruise
Houd in gedachten dat de Kroatische Kuna niet uitgewisseld kan worden buiten Kroatië. Dus u moet of omwisselen als u in uw eigen land terug bent of nog wat laatste souvenirs kopen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan