Menu

Nanaimo

Nanaimo is een van de oudste Canadese steden, gelegen in het mooie British Colombia. Vanaf de cruisehaven loopt u direct over de ‘Harbour Front Walkway’, een gezellige ‘boulevard’. U passeert onder andere het Pioneer Waterfront Plaza, de grote vispier en het Marine Wildlifecenter, de ‘Swy-a-Lana-Lagoon’. Uiteindelijk komt u in het mooie, groene Maffeo Sutton Park. Hier treft u veel joggers, sporters en mensen die gaan picknicken.

In de stad zelf is het leuk om naar het Visitor Info Center te gaan om vandaar uit een Heritage Walking Tour door Nanaimo maken. U krijgt hierdoor een heel goed en interessant overzicht van de stad. Voor mensen met lef is Bungeejumpen vanaf Saunders Bridge een machtige uitdaging. Saunders Bridge staat bekend als een zeer mooie en uitdagende Bungee jump spot! Shoppers kunnen hun hart ophalen in een van de vele grote shopping malls, waarvan ‘Woodgrove Centre’ de grootste is van Vancouver Island.

Bezienswaardigheden in Nanaimo

  • The Hudson Bastion
  • Nainaimo Art Gallery
  • Nanaimo Distric Museum
  • Harbour Front Walkway
  • Maffeo Sutton Park
  • Swy-a-Lana Lagoon, Marine wildlife

canada-nanaimo-bergen-zee   canada-nanaimo-haven-boten-zee   canada-nanaimo-bergen-zee-vogels

Beste tijd voor een cruise naar Nanaimo

De beste tijd om naar Nanaimo, Canada, te gaan is van juni t/m september.

Algemene informatie over Nanaimo

Valuta
De valuta in Nanaimo is de Canadese dollar.

Haveninformatie
Port Nanaimo heeft 2 terminalfaciliteiten – bij Assembly Wharf (dicht bij het centrum) en bij Duke Point (voor vrachtvervoer). De haven stelt gratis golfkarretjes ter beschikking voor het vervoer van passagiers met een handicap tussen het afgemeerde schip en de cruiseterminal. Passagiers die uitscheiden worden bijgestaan ​​door toerismeadviseurs die informatie verstrekken over geplande activiteiten in de ochtend / middag. Er is gratis wifi voor de bemanning. Ook gratis is de pendeldienst van de havenbus voor passagiers van cruiseschepen – vanaf de terminal door het centrum, Old City Quarter en Maffeo-Sutton Park.

Canada-nanaimo-cruise-haven-map   canada-nanaimo-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Heerlijk wandelen, bungeejumpen of shoppen; in Nanaimo kan iedereen zich kostelijk vermaken.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan