Menu

Grenada

Welcome

Een cruise naar Grenada is ideaal als u op zoek  bent naar een combinatie van landschappen, natuurlijke parken, watervallen en prachtige stranden. Het authentieke Caribische leven hier zorgt ervoor dat u een geweldige tijd zult beleven!

Grenada staat bekend om de productie van rum, koffie en kruiden. Wie van kruiden houdt vindt hier van alles en nog wat. De onderwaterwereld van dit land heeft veel te bieden. Voor de snorkel- en duikliefhebbers is dit ideaal. De onderwaterwereld bestaat uit koraalriffen, kleurrijke vissen en scheepswrakken. De mensen in Grenada zijn zeer vriendelijk en hebben een passie voor dansen en muziek. De keuken van Grenada bestaat uit pittige gerechten, vis en exotisch fruit.

St. George’s is de hoofdstad van Grenada. Het wordt ook wel een van de mooiste havens in het Caribisch gebied genoemd.

Populaire haven:

St. George’s

Handige weetjes:
Officiële taal: Engels
Andere gesproken taal: Frans
Valuta: Oost-Caribische dollar (XCD)
Woorden die goed van pas komen:

  • Hallo = ”Hello”
  • Hoe gaat het? = “How are you?”
  • Bedankt = ”Thank you”
  • Alstublieft = “Please” / “Here you are”
  • Tot ziens = ”Goodbye” / “See you later”

Winkelen:

De meeste winkels zijn van maandag tot zaterdag geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur. De shopping malls zijn tot 21:00 uur geopend.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan