Menu

Huatulco

Deze plaats kenmerkt verschillende baaien met meer dan 30 stranden, waar men kan duiken naar de tropische koralen en prachtig gekleurde vissen. Huatulco, gecentreerd rond de stad van Santa Cruz Huatulco, is een populaire toeristenbestemming in Mexico. Het is gevestigd in het zuidelijke deel van de staat van Oaxaca. Een gezellig stadje, met een typisch Mexicaanse sfeer. Daarnaast zijn er leuke straatjes met winkeltjes en eettentjes.

Bezienswaardigheden in Huatulco

  • Huatulco Bays
  • Parquw Nacional Huatulco
  • Playa Mazunte
  • Punta Cometa
  • Playa Zipolite

Mexico-huatulco-zee-rotsen   Mexico-huatulco-krab-dier   Mexico-huatulco-strand-zee

Beste tijd voor een cruise naar Huatulco

De beste tijd om naar Huatulco, Mexico, te gaan is van Januari t/ mei en oktober t/m december.

Algemene informatie over Huatulco

Valuta
De valuta in Huatulco is de Mexicaanse peso.

Haveninforamtie
Cruiseschepen in Huatulco, Mexico meren aan op een speciale pier nabij de stad. Op een relatief korte afstand van de cruisehaven (ongeveer 20 minuten lopen naar het zuiden) ligt La Crucecita, populair vanwege de handgemaakte Mexicaanse volkskunstsculpturen “Alebrijes”. Er zijn ook taxi’s bij de aanlegsteiger beschikbaar.

mexico-huatulca-haven-map.png   mexico-huatulca-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Voor de winkelliefhebbers is La Crucecita de belangrijkste bestemming. Hier zijn allemaal traditionele dingen te vinden.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan