Menu

Fortaleza

Fortaleza is, na Salvador, de grootste stad in noordoost Brazilië. De hoofdstad van de staat Ceará, is het Benidorm van noordoost Brazilië. Er zijn veel gezellige uitgaansmogelijkheden. Verder zijn er heerlijke restaurantjes, om bijvoorbeeld krab of kreeft te eten.

De boulevards langs gezellige stranden van Iracema en Meirelles, gelegen aan de noordzijde van Fortaleza, nodigen uit om heerlijk uw ogen uit te kijken naar alle drukke bezigheden om u heen.

Bezienswaardigheden in Fortaleza

  • Forte Nossa Senhora da Assuncâo. Dit is een fort dat de Hollanders bouwden. Het is nog grotendeels in tact.
  • Teatro José de Alencar. Het theater, gebouwd in art-nouveaustijl, aan het gelijknamige plein, is een hommage aan deze beroemde schrijver uit Ceará.
  • Praia Porta das Dunas. Een mooi duinlandschap, 26km ten zuiden van Fortaleza.

brazilie-Fortaleza-strand-gebouwen-wolkenkrabbers   brazilie-Fortaleza-strand-praia dos crush   brazilie-Fortaleza-brug

Beste tijd voor een cruise naar Fortaleza

De beste tijd om naar Fortaleza, Brazilië, te gaan is in de maand januari en in de periode juni t/m december.

Algemene informatie over Fortaleza

Valuta
De valuta in Fortaleza is de Braziliaanse real.

Haveninforamtie
Passagiersschepen in Fortaleza meren aan bij de speciale cruiseschipterminal. Het bevindt zich direct naast het vrachthavengebied. De nieuwe passagiersterminal biedt een complete set moderne voorzieningen en diensten voor passagiers en cruiselijnen / operators. Het modern ontworpen complex heeft winkelgebieden, cafés, snackbars, restaurants, draadloos internet, EHBO-post en federale kantoren om de veiligheid van de cruisehaven te verzekeren.

brazilie-fortaleza-haven-map.png   brazilie-fortaleza-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Praia da Iracema is erg leuk voor mensen die houden van het nachtleven. Daarnaast zijn de stranden erg leuk om lekker te relaxen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan