Menu

Laguna San Rafael

Ongeveer 150 nautische mijlen ten zuiden van Puerto Chacabuco ligt Laguna San Rafael. Hier te komen is een ervaring op zich. U cruist door waterwegen, fjorden en trechtervormige rivoermonden die de meest verbazingwekkende uitzichten bieden. Behalve groen begroeide bergen, is de belangrijkste attractie de gletsjer. Hij begint in San Valentin Mountain en strekt zich uit naar het water. De puntige ijskap van de gletsjer is onderdeel van het Laguna San Rafael Nationale park, dat alleen via de zee of door de lucht te bereiken is.

Nationaal park Laguna San Rafael is gelegen aan de kust van de Stille Oceaan in het zuiden van Chili. Het park is vernoemd naar de San Rafael gletsjer is een groot park vorm. Park werd opgericht in 1959 en heeft betrekking op het gebied van 17 duizend km ². Een deel van het park is een toeristische zoek lange fjord 16 km. Locality Laguna San Rafael reizigers werd ontdekt in 1675. Hoogste bergen van Patagonië en het Nationaal Park van de Monte San Valentin, Cerro Zandige, hyadesi Cerro Norte en Cerro vergeleken. De grootste rivieren zijn Baker, Exploradores en Témpanos.

Ondanks de moeilijkheid en de opgave om hier te komen behoort het met gletsjers gevulde park van 1,7-miljoen hectare in zuidelijk Patagonië tot de populairste attracties in het gebied Aisén. Het park bevat een aantal van de meest spectaculaire fjord- en berglandschappen in de wereld en is met drijvende ijsbergen omgeven. Het terrein is meedogenloos voor wandelaars, maar de beloningen zijn er ook naar. In het water zijn eenden, albatrossen, pinguïns, otters, zeeleeuwen en olifantzeehonden te vinden en in de omringende bossen en het hoogland zijn er pudús, puma’s en vossen te zien.

De lange reeks van avontuurlijke sporten die in Chili kunnen worden beoefend, waaronder; wandelen, bergbeklimmen, (terrein)fietsen, (wind)surfen, raften en skiën, is uitgebreid met een nieuwe activiteit: Canopy! Ofwel boomtopslingeren: hangend aan een ijzeren kabel vlieg je langs de toppen van de bomen.

Bezienswaardigheden in Laguna San Rafael

  • Marble Caves, kalksteengrotten.
  • Monte San Valentin, een berg met gletsjer.
  • Betrand lake
  • Isla de Los Muertos
  • Lago Leones, een gletsjer met een meer.

Chili-laguna-san-raphael-gletsjer-ijs   Chili-laguna-san-raphael-bergen-meer   Chili-laguna-san-raphael-gletsjer-ijs-berg

Beste tijd voor een cruise naar Laguna San Rafael

De beste tijd om naar Laguna San Rafael, Chili, te gaan is van november t/m maart.

Algemene informatie over Laguna San Rafael

Valuta
De valuta in Laguna San Rafael is de Chileense peso.

Haveninformatie
De cruiseschepen gaan voor anker.

chili-laguna-san-rafaeal-haven-map.png   Chili-laguna-san-raphael-cruise-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Het is zeker de moeite waard om een tocht op de Monte Valentin te maken.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan