Menu

Australië

Welcome!

Australië is misschien wel de ultieme cruise-bestemming. Dit grootste eiland is natuurlijk omsloten door water en biedt zo vele, prachtige havens om tijdens uw cruise te bezoeken. Het land is zo divers er is voor ieder wat wils. Spot kangeroes, koala’s, wombats of de Tasmaanse duivel. Wordt de nieuwe Steve Irwin en leer van alles over de flora en fauna van dit fantastische land.

Populaire havens:

Sydney
Darwin
Exmouth
Brisbane
Cairns
Melbourne
Adelaide
Fremantle

Handige weetjes:

Officiële taal: Australisch-Engels
Valuta: Australische Dollar
Drie woorden die goed van pas komen:

  • Hallo = “Hi”
  • Bedankt = “Thank you”
  • Tot ziens = “See you later , Goodbye”

Winkelen:

De meeste winkels gaan open om 9.00 uur en sluiten om 17.00 of 17.30 uur, op zaterdag soms al om 12.00 uur. Op zondag en ‘s avonds zijn sommige winkels in de stadscentra open. Donderdag- of vrijdagavond is het vaak koopavond tot 21.00 uur. Kruidenierswinkels, de zogenaamde dairies zijn dagelijks tot 22.00 uur geopend. De meeste banken zijn open van 9.30 uur tot 16.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan