Menu

Perth

Het bijzondere van Perth is zijn schitterende ligging. Zo is de stad om de brede Swan River heen gebouwd. In het westen liggen een paar stadsstranden die tot de beste van heel Australië horen. In het oosten wordt de stad beschermd door de heuvels van de Darling Ranges. Verder heeft Perth het zonnigste klimaat van heel Australië. Er zijn historische gebouwen, parken en prachtige tuinen. Winkelen kunt u in zowel moderne winkelstraten als in het traditionele Britse winkelstraatje London Court. In de wijk Subiaco is er een grote weekendmarkt waar zich ook enkele boetiekjes met Australische en Europese ontwerpers bevinden.

Bezienswaardigheden in Perth

  • Aboriginal Heritage Tour
  • Swan Bell Tower
  • Kings Park
  • De Perth Mint met de goudklomp “Golden Beauty”.
  • Torrest Island
  • Botanical gardens
  • Fremantle

Australië-perth-fremantle-skyline-stad   Australië-perth-fremantle-kings-park-palmboom   Australië-perth-fremantle-cottesloe-strand-zee-stad

Beste tijd voor een cruise naar Perth

De beste reistijd voor Perth in Australië is van januari t/m mei en oktober t/m december, waarin u een aangename of warme temperatuur heeft en er amper neerslag valt.

Algemene informatie over Perth

Valuta
De valuta in Australië is de Australische Dollar.

Haveninformatie
Alle vier de ligplaatsen van de cruisehaven van Fremantle bevinden zich op Victoria Quay. De terminal is gemakkelijk bereikbaar met treinen en openbaar vervoer (20 minuten rijden van Perth City).

Perth-portmap   Australië-perth-fremantle-cruise-haven

Tip(s) van Captain Cruise
Captain Cruise geeft u graag een speciale tip voor de stad Perth. Ga zeker naar Fremantle. Dit is een klein, maar gezellig gedeelte waar u heerlijk kunt eten. U heeft er een leuke markt waar u souvenirs kunt kopen.

Daarnaast is het erg leuk om Perth te ontdekken per fiets. Perth is zeer fietsvriendelijk, de fietspaden zijn glad en nieuw en de routes zijn gemakkelijk. Langs de Perth Esplanade liggen meerdere kiosken die fietsen verhuren.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan